koncentrator kultury wyciskamy 100% kultury z kultury - wyciskaj z nami!

Na naszych stronach internetowych stosujemy pliki cookies.

Korzystając z naszych serwisów internetowych bez zmiany ustawień przeglądarki
wyrażasz zgodę na stosowanie plików cookies zgodnie z  Polityką Prywatności.

» ROZUMIEM I AKCEPTUJĘ
CO JEST GRANE - kwiecień 2024 -nr 359TpL repertuar
zmodyfikowano  4 lata temu  »  

Spotkanie autorskie online z Iwoną Zasuwą

CO było GRANE - ARCHIWALNE TERMINY » » 3 473 wyświetleń od 25 września 2020
  • 30 września 2020, środa
    » 18:00

Odporność organizmu buduje się każdego dnia. Iwona Zasuwa, autorka bloga Smakoterapia oraz najnowszej książki „Smakoterapia na wynos. Odporność przez cały rok” (Edipresse Książki), przekonuje, że droga do zdrowia prowadzi przez kuchnię. Rozmowę na temat zdrowych dań, które można zabrać ze sobą, wychodząc z domu, poprowadzi Justyna Dżbik-Kluge.

– Dania na wynos, zwane pieszczotliwe „nawynosami”, to nieodłączny element mojego menu. Odkąd pamiętam, wiodę tułacze życie śpiewograjka, który musi wszak coś jeść poza domem. Od kiedy moje nawyki żywieniowe uległy ewolucji (żeby nie powiedzieć rewolucji), grzeszenie zbyt częstym jedzeniem na mieście już mi nie w smak. Dlatego wożę ze sobą torby pełne smakowitości w trasę, a kiedy zapasy się kończą, robi się przestrzeń na małe grzeszki. Wiem, że moja odporność – rzecz niezwykle istotna w dzisiejszych niełatwych czasach – zależy ode mnie! Każdy kęs ma znaczenie – i ten odżywczy, i ten grzeszny. A najważniejsze są zdrowe proporcje! Dlatego moja Smakoterapia to dążenie do harmonii i równowagi, które są podstawą odporności – komentuje Iwona Zasuwa.

Interaktywna transmisja odbędzie się na stronie Facebook.com/empikcom. W trakcie wydarzenia możliwe będzie zadawanie pytań w komentarzach pod streamingiem. Spotkanie będzie tłumaczone na język migowy.

zmodyfikowano  4 lata temu  »  
przewiń ekran do początku stronyprzewiń ekran do początku strony

Wybierz kasę biletową:

ZAMKNIJ