koncentrator kultury wyciskamy 100% kultury z kultury - wyciskaj z nami!

Na naszych stronach internetowych stosujemy pliki cookies.

Korzystając z naszych serwisów internetowych bez zmiany ustawień przeglądarki
wyrażasz zgodę na stosowanie plików cookies zgodnie z  Polityką Prywatności.

» ROZUMIEM I AKCEPTUJĘ
Wieczory w Arsenale 2024Dni Oławy 2024Gastro Miasto 2024CO JEST GRANE czerwiec 2024 - nr 361TpL repertuar czerwiecKRUPA | KAF Young Art Prize 2024!
zmodyfikowano  4 dni temu

WARSZTATY KULINARNE Z DOMINIKIEM - Fettuccine Alfredo

CO jest GRANE » 403 wyświetleń od 14 czerwca 2024

#

WARSZTATY KULINARNE Z DOMINIKIEM CZERONKIEM, PÓŁFINALISTĄ MASTERCHEFA!

Fettuccine Alfredo ze szparagami oraz mus z białej czekolady truskawkowo-cytrynowy

Zapraszamy na ostatnie w tym sezonie warsztaty kulinarne, które poprowadzi Dominik Czeronek, znany z występów w programie MasterChef. To wyjątkowa okazja, aby pod okiem kulinarnego mistrza nauczyć się przygotowywać dwa dania: Fettuccine Alfredo w wersji ze szparagami oraz mus z białej czekolady truskawkowo-cytrynowy.

O DANIACH
Fettuccine Alfredo to klasyczne włoskie danie, które zachwyca swoją kremową konsystencją i delikatnym smakiem. Połączenie aksamitnego sosu Alfredo z chrupiącymi szparagami to perfekcyjne połączenie tradycji i sezonowych składników. To danie, które swoje korzenie ma w kuchni rzymskiej, jest symbolem prostoty i elegancji włoskiej kuchni.

Mus z białej czekolady truskawkowo-cytrynowy to deser, który przeniesie Cię w świat francuskiej finezji. Delikatna, puszysta konsystencja musu z białej czekolady w połączeniu z orzeźwiającymi nutami truskawki i cytryny to prawdziwa uczta dla podniebienia. Ten deser, będący kwintesencją elegancji i subtelności, z pewnością zachwyci każdego smakosza.

CO ZYSKASZ UCZESTNICZĄC W WARSZTATACH?

  • Umiejętności kulinarne: Nauczysz się, jak przygotować wyrafinowane dania, dzięki którym staniesz się gwiazdą każdej kolacji czy spotkania.
  • Techniki kuchenne: Poznasz zaawansowane techniki przygotowania zarówno makaronu, jak i deserów, które z łatwością wprowadzisz do swojej kuchni.
  • Niezapomniane wrażenia: Spędzisz czas w inspirującej atmosferze, otoczony pasjonatami gotowania, dzieląc się wspólną miłością do jedzenia.

**Liczba miejsc jest ograniczona, więc zachęcamy do szybkiego zapisywania się!
Dołącz do nas i ucz się pod okiem eksperta!
Koszt udziału: 129 zł (cena obowiązuje do 21.06 do godziny 15.00)
Do zobaczenia w Między Stołami!

zmodyfikowano  4 dni temu
przewiń ekran do początku stronyprzewiń ekran do początku strony

Wybierz kasę biletową:

ZAMKNIJ