koncentrator kultury wyciskamy 100% kultury z kultury - wyciskaj z nami!

Na naszych stronach internetowych stosujemy pliki cookies.

Korzystając z naszych serwisów internetowych bez zmiany ustawień przeglądarki
wyrażasz zgodę na stosowanie plików cookies zgodnie z  Polityką Prywatności.

» ROZUMIEM I AKCEPTUJĘ
TpL repertuarCO JEST GRANE - kwiecień 2024 -nr 359AMKL 75 lat
zmodyfikowano  11 lat temu  »  

Warsztat gotowania wg Pięciu Przemian z EWĄ DOBEK. Co jeść zimą?

CO było GRANE - ARCHIWALNE TERMINY » » 1 747 wyświetleń od 21 grudnia 2010
  • 9 stycznia 2011, niedziela
    » 10:00, 18:00

Zima to czas szczegolny - warunki atmosferyczne zmuszają nas do zaopiekowania się sobą. Odpowiednie jedzenie to jedna z metod zadbania o swoje samopoczucie i zdrowie.

Zapraszamy na warsztaty gotowania według metody Pięciu Przemian, wywodzącej się z medycyny chińskiej.

Metodą tą gotuje się pożywienie zrownoważone energetycznie, ktore dostarcza energii podnoszącej witalność i jakość życia. Tajemnica harmonijnego posiłku tkwi w zach...owaniu prawidłowej kolejności włączania składnikow do potrawy podczas gotowania.

program warsztatu:

  • wykład o Pięciu Przemianach w kuchni i w życiu (energetyka pożywienia)
  • wspolne gotowanie
  • elementy autodiagnozy i ustalania indywidualnej diety

termin: 9 stycznia 2011 od godz. 10 do 18!

miejsce: KsięgarnioKawiarniaVegedajnia NALANDA, pl. Kościuszki 12, WROCŁAW, tel. 519103202

koszt warsztatu: 150 zł

Warsztat po prowadzi Ewa Dobek - specjalistka gotowania wg Pięciu Przemian, terapeutka Gestalt, autorka książek„Kuchnia kreatywna czyli gotowanie wg Pięciu Przemian" oraz „5 przemian w kuchni i życiu". Prowadzi gospodarstwo agroturystyczne propagujące zdrowe odżywianie i życie zgodne z naturą. W swojej pracy łączy teorię Pięciu Przemian z wiedzą na temat praw energetycznych i zasadami filozofii taoistycznej.

zapisy i informacje osobiście w Nalandzie, mailowo nalandaksiegarniovegekawiarnia@gmail.com lub telefonicznie pod numerem 519103202- prosimy nie poźniej niż 5 stycznia byśmy mogli przygotować miejsca warsztatowe i produkty dla odpowiedniej liczby osob

bilety:

150

autor:
zmodyfikowano  11 lat temu  »  
przewiń ekran do początku stronyprzewiń ekran do początku strony

Wybierz kasę biletową:

ZAMKNIJ