koncentrator kultury wyciskamy 100% kultury z kultury - wyciskaj z nami!

Na naszych stronach internetowych stosujemy pliki cookies.

Korzystając z naszych serwisów internetowych bez zmiany ustawień przeglądarki
wyrażasz zgodę na stosowanie plików cookies zgodnie z  Polityką Prywatności.

» ROZUMIEM I AKCEPTUJĘ
KLIMT Wrocław
zmodyfikowano  12 lat temu  »  

Warsztat Makrobiotyczny

CO było GRANE - ARCHIWALNE TERMINY » » 1 436 wyświetleń od 19 sierpnia 2012

Warsztat makrobiotyczny w Nalandzie.

Zapraszam na makrobiotyczne gotowanie- smakowanie, na ktorym przekonasz się, że zmieniając sposob odżywiania, zaczynasz zmieniać całe swoje życie. Jakość pożywienia to jakość naszego myślenia, naszych emocji, naszego istnienia. Makrobiotyka to filozofia, styl i sposob życia. Najlepszy sposob na zachowanie zdrowia, dobrego samopoczucia i ładnego wyglądu. Podczas warsztatow poznasz nowe smaki i nauczysz się przyrządzać proste makrobiotyczne posiłki. Dowiesz się jak zrownoważyć swoje życie za pomocą odżywiania i w jaki sposob usuwać rożne dolegliwości. Jak zdrowo żywić całą rodzinę, by zaspokoić potrzeby wszystkich, a jednocześnie nie spędzać długich godzin w kuchni. Jak polubić gotowanie i kulinarne eksperymenty.

Warsztat zaczynamy od dwudaniowego śniadania o godz. 10.00, obiad złożony z wielu makrobiotycznych potraw zjemy ok. 14.00, makrobiotyczne słodkości o 16, a kolację ok. 17. 30. Gotujemy według 5 Przemian z ekologicznych produktow oraz warzyw z własnego ogrodu. Mam nadzieję, że tak jak kiedyś dla mnie będzie to dla uczestnikow początek wspaniałej przygody i harmonijnego życia.

W programie m.in.:

Głowne zasady makrobiotyki, czym jest i czym nie jest.

Jak możemy harmonizować ciało, myśli, emocje i całe swoje życie dobierając odpowiednie pożywienie.

Jak zastosować makrobiotykę w codziennym życiu całej rodziny.

Nauczymy sie przyrządzać makrobiotyczne pasty, kotlety, kremy zbożowe, zupy i buliony śniadaniowe.

Poznamy zdrowe ciasta, desery i słodkości naturalne.

Poznamy podstawy gotowania według 5 Przemian i dowiemy się jak energetyzować jedzeniem poszczegolne narządy i cały organizm.

Skosztujemy i nauczymy się wykorzystywać w kuchni wodorosty morskie, Miso, sosy makrobiotyczne.

Nauczymy się zasad komponowania posiłkow i poznamy tzw. talerz makrobiotyczny.

Dużo smacznego, zdrowego jedzenia.

Uczestnicy otrzymają przepisy przygotowywanych potraw.

Prowadząca Ola Kos z wykształcenia anglistka, od kilkunastu lat pasjonuje się rozwojem osobistym i zdrowym stylem życia. Mieszka obok Bielska- Białej, chodzi po gorach, uprawia ekologiczne warzywa i zajmuje się ceramiką. Makrobiotyką "zaraziła" całą rodzinę i wielu przyjacioł. Razem z mężem i corkami stworzyła ciepły dom, w ktorym odbywają się medytacje, zajęcia jogi i warsztaty gotowania.

Termin: 16.09.2012

Czas trwania: 10.00-18.00

Cena: 160zł, przy wpłacie do 07.09 cena 150zł

Zapisy: do 07.09, przedpłata w wys. 50 zł zapewnia miejsce na warsztacie.

Kontakt: Lucyna@nalanda.com.pl, Tel. do 10.09 Beata 513173934, po 10.09 Lucyna 602553662

bilety:

150/160

autor:
zmodyfikowano  12 lat temu  »  
przewiń ekran do początku stronyprzewiń ekran do początku strony

Wybierz kasę biletową:

ZAMKNIJ