koncentrator kultury wyciskamy 100% kultury z kultury - wyciskaj z nami!

Na naszych stronach internetowych stosujemy pliki cookies.

Korzystając z naszych serwisów internetowych bez zmiany ustawień przeglądarki
wyrażasz zgodę na stosowanie plików cookies zgodnie z  Polityką Prywatności.

» ROZUMIEM I AKCEPTUJĘ
KLIMT Wrocław
zmodyfikowano  10 lat temu  »  

Warsztaty gotowania wg Pięciu Przemian i nie tylko...

CO było GRANE - ARCHIWALNE TERMINY » » 32 595 wyświetleń od 9 października 2014
  • od: 25 października 2014, sobota
    do: 26 października 2014, niedziela

WARSZTATY KULINARNE -GOTOWANIE WG. PIĘCIU PRZEMIAN; -KUCHNIA i DESERY WEGAŃSKIE, BEZGLUTENOWE, BEZCUKROWE, BEZ LAKTOZY

Zapraszamy na cykl warsztatów kulinarnych poświęcony świadomemu odżywianiu. Warsztaty składają się z dwóch części ( teoretycznej i praktycznej) i bazują na zasadach Dietetyki wg. Tradycyjnej Medycyny Chińskiej.

Na warsztatach odkryjemy przed Państwem tajniki kuchni wg Pięciu Przemian opartej na naturalnych, niedrogich, nieprzetworzonych produktach: ryż, kasze, warzywa, orzechy, strączki.

Zaproponujemy zdrowszą alternatywę dla wielu podstawowych składników spożywczych, takich jak pszenica, cukier, jaja czy mleko krowie.

Pokażemy jak zrobić pyszne, dania i desery wegetariańskie, wegańskie czy bezglutenowe- odpowiemy też na wiele nurtujących pytań odnośnie zdrowej żywności. 25/26 października 2014 Wzmacnianie odporności organizmu dietą wg. Pięciu Przemian Dieta według Pięciu Przemian wzmacnia wszystkie narządy w organizmie, jest nieoceniona w zwalczaniu chronicznych dolegliwości takich jak katar, alergie, bóle brzucha czy zimne stopy.

25.10.2014 (sobota) 10:00 do 15:00, część teoretyczna warsztatu W programie: główne zasady kuchni wg Pięciu Przemian, energetyka pożywienia, zasady wzmacniana odporności oraz zasady zdrowego odżywiania. Przygotujemy również dla Państwa kawę wg. Pięciu Przemian, rozgrzewający kompot oraz przekąski do zjedzenia podczas warsztatu.

26.10.2014 ( niedziela) w godzinach 10:00 do 15:00, część praktyczna warsztatu na której dzielimy Państwa na grupy i wspólnie gotujemy. W programie: jesienne zupy wzmacniające wg Pięciu Przemian, propozycje ciepłych śniadań wzmacniających, lekkich energetyzujących kolacji oraz zdrowych deserów.

Warsztaty poprowadzą:

Bożena Olszowska: poprowadzi część teoretyczna warsztatu- z wykształcenia biolog, z zamiłowania naturoterapeuta, dietoterapeuta, terapeuta Tradycyjnej Medycyny Chińskiej, nauczyciel Qi Gong oraz Tai Chi Chuan.

Monika Mastyk: poprowadzi część praktyczną warsztatu- z wykształcenia pedagog, z zamiłowania kucharz eksperymentalny. Obecnie prowadzi we Wrocławiu firmę cateringową „ Figa z makiem”

Koszt warsztatów: Teoria 25.10 koszt 110 zł /jeden dzień Praktyka: 26.10 koszt 110 zł / jeden dzień lub 200 zł za pełny weekend ( w cenie: 5 h warsztatu każdego dnia, wszystkie składniki oraz sprzęty kuchenne potrzebne do zajęć, skrypty do zajęć z przepisami, ciepłe napoje) Wszystkie niezjedzone wypieki oraz ugotowane potrawy uczestnicy zabiorą ze sobą do domu!:)

Więcej informacji na temat warsztatu, prowadzących oraz szczegółowe menu, znajdziesz na stronie: www.prohumane.pl

Zapisy, pytania, informacje: Pro Humane Barbara Królicka Tel: 534 55 33 88 e:mail: biuro@prohumane.pl

autor:
zmodyfikowano  10 lat temu  »  
przewiń ekran do początku stronyprzewiń ekran do początku strony

Wybierz kasę biletową:

ZAMKNIJ