koncentrator kultury wyciskamy 100% kultury z kultury - wyciskaj z nami!

Na naszych stronach internetowych stosujemy pliki cookies.

Korzystając z naszych serwisów internetowych bez zmiany ustawień przeglądarki
wyrażasz zgodę na stosowanie plików cookies zgodnie z  Polityką Prywatności.

» ROZUMIEM I AKCEPTUJĘ
KLIMT Wrocław
zmodyfikowano  10 lat temu  »  

Slow Food na talerzu: Warzywa

CO było GRANE - ARCHIWALNE TERMINY » » 18 835 wyświetleń od 17 czerwca 2015
  • 21 czerwca 2015, niedziela
    » 14

Termin: 21.06.2015, godz. 14.00 Cena: 100,00 zł. wino w cenie – promocja do 15 czerwca, 120,00 zł – od 16 czerwca

Slow Food na talerzu prezentuje: warzywne szaleństwo. Podczas najbliższego spotkania przenosimy się na dziedziniec, by gotować w cieniu legendarnego Krzywego Komina. Przygotujemy wyśmienite dania z sezonowych produktów z Doliny Baryczy, które uwędzimy, ugotujemy, zgrillujemy i zjemy. Zabierajcie rodziny, przyjaciół, dzieciaki, zwierzaki, koce i leżaki. Szykujemy dla Was szalone, warzywne warsztaty kulinarne, na których nie może zabraknąć najmłodszych i najstarszych uczestników. Będziemy się doskonale bawić i poznawać nowe smaki.

Zaprasza chef Kuba Korczak i goście. Do zobaczenia!

Menu: – roladki z grillowanej cukinii z pastą z białej fasoli i kokosa, obsypane pestkami granatu marynowanymi w skórkach limonek i miodzie – spring rolls ze szparagami, szczypiorem czosnkowym, grillowanymi boczniakami i wędzonym pęczakiem podane z sosem imbirowo – ananasowym – kwiaty cukinii faszerowane serkiem miętowym podane z rzodkiewką marynowaną w soku pomarańczowym – krem z grillowej pietruszki z oliwą z grillowanej dymki, carpaccio z ogórka i grzankami żytnimi – drożdżówki z wędzonymi czereśniami i pudrem ze skórki cytryny w karmelu

partnerami wydarzenia są:

Manolith grille ceramiczne Baziółka Swedeponicpatronat medialny: Wydarzenia Kulinarne

zmodyfikowano  10 lat temu  »  
przewiń ekran do początku stronyprzewiń ekran do początku strony

Wybierz kasę biletową:

ZAMKNIJ