koncentrator kultury wyciskamy 100% kultury z kultury - wyciskaj z nami!

Na naszych stronach internetowych stosujemy pliki cookies.

Korzystając z naszych serwisów internetowych bez zmiany ustawień przeglądarki
wyrażasz zgodę na stosowanie plików cookies zgodnie z  Polityką Prywatności.

» ROZUMIEM I AKCEPTUJĘ
zmodyfikowano  miesiąc temu  »  

LABORATORIUM TAJEMNIC / od molekuł do kefiru

CO było GRANE - ARCHIWALNE TERMINY » » 3 023 wyświetleń od 23 maja 2019

Wrocław » Pomorska 19 » NA MAPIE

  • 14 czerwca 2019, piątek
    » 19:00

14.06 pt 19.00 // LABORATORIUM TAJEMNIC / od molekuł do kefiru

Nasze jedzenie ma właściwości, które wywierają na nas wrażenie — smak, aromat, teksturę, kolor oraz wartość odżywczą — wszystkie one są manifestacją fizykochemicznych właściwości cząsteczek tworzących pokarmy.

Zapraszam do posłuchania i dyskusji o wiedzy na temat naukowych podstaw sztuki kulinarnej.

Józef Tran, doktorant na Wydziale Biotechnologii Uniwersytetu Wrocławskiego

Nad cyklem czuwa Łukasz Iwaniuk

Wstęp wolny!

autor:
zmodyfikowano  miesiąc temu  »  
przewiń ekran do początku stronyprzewiń ekran do początku strony

Wybierz kasę biletową:

ZAMKNIJ