koncentrator kultury wyciskamy 100% kultury z kultury - wyciskaj z nami!

Na naszych stronach internetowych stosujemy pliki cookies.

Korzystając z naszych serwisów internetowych bez zmiany ustawień przeglądarki
wyrażasz zgodę na stosowanie plików cookies zgodnie z  Polityką Prywatności.

» ROZUMIEM I AKCEPTUJĘ
KLIMT Wrocław
zmodyfikowano  6 lat temu  »  

Pozycja smaku. Jedzenie w granicach sztuki.

CO było GRANE - ARCHIWALNE TERMINY » » 19 329 wyświetleń od 28 maja 2019

Muzeum Teatru im. Henryka Tomaszewskiego

zaprasza w najbliższy piątek (31 maja) na spotkanie z Dorotą Koczanowicz- autorką niezwykle ciekawej książki, zarówno dla pasjonatów gotowania, jak i tych bardziej zainteresowanych estetycznymi walorami tej dziedziny.

"Pozycja smaku. Jedzenie w granicach sztuki".

To pozycja dla tych co lubią gotować, ale też dla tych, którym przyjemność sprawia głównie jedzenie, będzie to interesująca lektura.

Swoje opowieści o gotowaniu snuł będzie gość specjalny- Robert Makłowicz.

Prowadzenie – Agnieszka Wolny - Hamkało

Dr Dorota Koczanowicz, Instytut Kulturoznawstwa UWr., autorka książek i artykułów dotyczących zagadnień estetycznych, genderowych, sztuki współczesnej i kultury kulinarnej.

Kiedy - 31 maja (piątek), godz. 17.00

Gdzie – Muzeum Teatru, pl. Wonności 7a

WSTĘP WOLNY

W trakcie spotkania książka będzie do nabycia w promocyjnej cenie.

Spotkanie odbędzie się w ramach festiwalu Europa na widelcu.

Zapraszamy!

zmodyfikowano  6 lat temu  »  
przewiń ekran do początku stronyprzewiń ekran do początku strony

Wybierz kasę biletową:

ZAMKNIJ