koncentrator kultury wyciskamy 100% kultury z kultury - wyciskaj z nami!

Na naszych stronach internetowych stosujemy pliki cookies.

Korzystając z naszych serwisów internetowych bez zmiany ustawień przeglądarki
wyrażasz zgodę na stosowanie plików cookies zgodnie z  Polityką Prywatności.

» ROZUMIEM I AKCEPTUJĘ
zmodyfikowano  3 miesiące temu  »  

"Co do okruszka" konkurs na najlepszy przepis zero waste

CO było GRANE - ARCHIWALNE TERMINY » » 5 027 wyświetleń od 6 sierpnia 2019
  • od: 5 sierpnia 2019, poniedziałek
    do: 29 września 2019, niedziela

Czy znasz dania, które przekonują, urzekają i zachwycają, a do tego są przygotowane zgodnie z filozofią ZERO WASTE? Pochwal się nimi i opisz swój przepis na danie z wykorzystaniem resztek w kuchni. Mogą to być liście kalafiora, rozgotowany ryż lub wczorajsza chałka – wszystkie chwyty dozwolone. Szukamy mistrza kreatywności, który pokaże jak wykorzystać w kuchni wszystko, co już mamy, aż do „ostatniego okruszka”. Wygraj książkę Sylwii Majcher Gotuję, nie marnuję, publikację swojego przepisu oraz własny, autorski pokaz kulinarny z ramach Światowego Dnia Żywności!

Pomysłodawcą konkursu jest Aleksandra Bolek (Karłowce gotują – się).

Konkurs trwa do 29 września 2019r. Przepisy ślijcie na adres bolek.aleksandra@gmail.com Projekt w ramach realizowanej przez CK Agora KUŹNI PROJEKTÓW IV.

Szczegóły oraz regulamin na stronie www.ckagora.pl

autor:
zmodyfikowano  3 miesiące temu  »  
przewiń ekran do początku stronyprzewiń ekran do początku strony

Wybierz kasę biletową:

ZAMKNIJ