koncentrator kultury wyciskamy 100% kultury z kultury - wyciskaj z nami!

INFORMACJA:

dla zakresu jest nie ma danych
dlatego przekierowano do zakresu BYŁO
OK

Na naszych stronach internetowych stosujemy pliki cookies.

Korzystając z naszych serwisów internetowych bez zmiany ustawień przeglądarki
wyrażasz zgodę na stosowanie plików cookies zgodnie z  Polityką Prywatności.

» ROZUMIEM I AKCEPTUJĘ
KLIMT Wrocław
zmodyfikowano  5 lat temu  »  

POKAZ KULINARNY autorki najlepszego przepisu ZERO WASTE

CO było GRANE - ARCHIWALNE TERMINY » » 11 939 wyświetleń od 10 października 2019
  • 16 października 2019, środa
    » 17:00

Nadszedł moment ogłoszenia werdyktu konkursu CO DO OKRUSZKA na najlepszy przepis w duchu idei Zero Waste.

Dziękujemy za wszystkie zgłoszenia, okazuję się, że jego uczestnicy udowodnili, iż małe zmiany i dobre wybory dokonywane na co dzień przez każdego z nas mają wpływ na ograniczenie wyrzucania jedzenia w globalnej skali. Kapituła w składzie Aleksandra Bolek – lider projektu, Anna Borowska – pracownik merytoryczny Centrum Kultury Agora oraz Sylwia Majcher – propagatorka idei Zero Waste, postanawia co następuje: Pierwsze miejscem i tym samym możliwość publicznej prezentacji swojego autorskiego przepisu dla Katarzyny Skórskiej za oryginalny pomysł jak wykorzystać resztki „porosołowe”, oraz trzy wyróżnienia ex aequo dla Lucyny Michalak-Klimczak, Elżbiety Dawid-Żaby oraz Marii Czajkowskiej.

Wszystkim zwycięzcom gratulujemy i zapraszamy na degustację oraz wręczanie nagród. Wydarzenie to przypada w Światowy Dzień Żywności 16 października. Oprócz poczęstunku będzie to także okazja by dowiedzieć się jak funkcjonuje Foodsharing Wrocław oraz podzielić się jedzeniem i tym samym uratować je od zmarnowania.

autor:
zmodyfikowano  5 lat temu  »  
przewiń ekran do początku stronyprzewiń ekran do początku strony

Wybierz kasę biletową:

ZAMKNIJ