koncentrator kultury wyciskamy 100% kultury z kultury - wyciskaj z nami!

INFORMACJA:

dla zakresu jest nie ma danych
dlatego przekierowano do zakresu BYŁO
OK

Na naszych stronach internetowych stosujemy pliki cookies.

Korzystając z naszych serwisów internetowych bez zmiany ustawień przeglądarki
wyrażasz zgodę na stosowanie plików cookies zgodnie z  Polityką Prywatności.

» ROZUMIEM I AKCEPTUJĘ
Wrocławianka roku GalaCO JEST GRANE - listopad 2024 - nr 365
zmodyfikowano  5 lat temu  »  

KUCHNIA GRUZIŃSKA - WARSZTATY KULINARNE

CO było GRANE - ARCHIWALNE TERMINY » » 16 143 wyświetleń od 16 stycznia 2020

Kuchnia gruzińska zachwyca swoją różnorodnością, aromatem i niecodziennymi połączeniami smaków. To połączenie tradycji z naturalnymi, najlepszej jakości składnikami. Pyszne, sycące dania okraszone gruzińską gościnnością i lampką temperamentnego wina. Poczuj czar gruzińskiej uczty! Program warsztatów obejmuje przygotowanie:

Badridżani – bakłażanowe zawijaski z pastą orzechową, szpinakiem i czerwoną papryką. Jest to bardzo popularna gruzińska przekąska. Bakłażany usmażone na mocno złoty kolor wydobywają z siebie orzechowy posmak, co w połączeniu z pastą tworzy niepowtarzalną kompozycję.

Kultowe Chinkali (gruzińskie sakiewki) - to duże kołduny wypełnione bulionem. Aby je spożyć, należy je umiejętnie nadgryźć, wypić sączący się ze środka bulion i zakończyć zjedzeniem reszty. W cenie warsztatów lampka pysznego wina!

zmodyfikowano  5 lat temu  »  
przewiń ekran do początku stronyprzewiń ekran do początku strony

Wybierz kasę biletową:

ZAMKNIJ