koncentrator kultury wyciskamy 100% kultury z kultury - wyciskaj z nami!

Na naszych stronach internetowych stosujemy pliki cookies.

Korzystając z naszych serwisów internetowych bez zmiany ustawień przeglądarki
wyrażasz zgodę na stosowanie plików cookies zgodnie z  Polityką Prywatności.

» ROZUMIEM I AKCEPTUJĘ
CO JEST GRANE - LISTOPAD 2024 - nr 365ARTYSTA BEZ GRANIC PAFAWAGWrocławianka roku GalaTP Repertuar 11.2024
zmodyfikowano  4 lata temu  »  

PIEROGOWE LOVE VOL. 3 - WARSZTATY KULINARNE Z I LOVE TO EAT

CO było GRANE - ARCHIWALNE TERMINY » » 15 256 wyświetleń od 12 kwietnia 2021

Zapraszamy na najpyszniejsze warsztaty kulinarne z lepienia PIEROGÓW z różnych zakątków świata!

Cóż wiele pisać... PIEROGI kochamy wszyscy ❤️❤️❤️

Podczas warsztatów poznacie trzy warianty pierogów z różnych stron świata - sycylijskie z charakterystycznym wzorem, meksykańskie empanadas, które świetnie smakuje na ciepło i zimno oraz polskie pierogi z zaskakującym farszem.

Do ich przygotowania użyjemy różnych rodzajów ciasta: na bazie jajka, z masłem i w zestawieniu mąka-woda. Nauczymy się również różnych technik lepienia pierogów.

Poznamy różne nadzienia, które można zrobić niezależnie od pory roku: wspaniały ziemniaczany farsz z nutką mięty, smażone warzywa z przyprawami oraz duet delikatnej kaszy i aromatycznej wędzonej ryby.

Gotowe pierożki będziemy degustować przy lampce dobrego wina.

MENU:

CULURGIONES Z ZIEMNIAKAMI I MIĘTĄ (kuchnia sycylijska). EMPANADAS Z WARZYWAMI (kuchnia meksykańska). PIEROGI Z KASZĄ JĘCZMIENNĄ I WĘDZONYM PSTRĄGIEM ( kuchnia polska).

ZAPISY: https://www.krzywykomin.pl/wydarzenia/pierogowe-love-vol-3-warsztaty-kulinarne-love-eat/

zmodyfikowano  4 lata temu  »  
przewiń ekran do początku stronyprzewiń ekran do początku strony

Wybierz kasę biletową:

ZAMKNIJ