koncentrator kultury wyciskamy 100% kultury z kultury - wyciskaj z nami!

Na naszych stronach internetowych stosujemy pliki cookies.

Korzystając z naszych serwisów internetowych bez zmiany ustawień przeglądarki
wyrażasz zgodę na stosowanie plików cookies zgodnie z  Polityką Prywatności.

» ROZUMIEM I AKCEPTUJĘ
TpL repertuarAMKL 75 lat
zmodyfikowano  2 lata temu

WFDP 2022 - Szkolenie nie tylko dla piwowarów

CO było GRANE - ARCHIWALNE TERMINY » » 10 042 wyświetleń od 21 kwietnia 2022
  • 12 czerwca 2022, niedziela
    » 13:00
  • 11 czerwca 2022, sobota
    » 15:00/18
  • 10 czerwca 2022, piątek
    » 18:00

#

Szkolenie nie tylko dla piwowarów
prowadzenie - Paweł Leszczyński

Szkolenia dla bardziej zaawansowanych, chcących zapoznać się również z niepożądanymi aromatami w piwie, na bazie aromatów FlavorActiV poprowadzi Paweł Leszczyński, certyfikowany sędzia piwny, współorganizator Warszawskiego Festiwalu Piwa.

To szkolenie pomyślane jest jako kalibracja dla piwowarów domowych i rzemieślniczych, (ale też dla innych zainteresowanych światem różnorodności piwnych aromatów, niekoniecznie tych właściwych ) dzięki której będą potrafiły szybko zidentyfikować wady w piwie i określić ich źródło. Mniej będziemy skupiać się na nim na teorii sensorycznej. Zalecane jest, aby każdy z pracowników browaru przeszedł podobny kurs minimum raz do roku.

Aromaty: aldehyd octowy (odfermentacyjny i od utlenienia), diacetyl, SO2, H2S, papierowy, utleniony (mieszanka), sztuczny miód, fenolowy, kwas izowalerianowy.

Czas trwania: 1,5 godziny

Terminy:
Piątek, 10 czerwca, godz. 18:00,
Sobota, 11 czerwca, godz. 15:00
Sobota, 11 czerwca, godz. 18:00
Niedziela, 12 czerwca, godz. 13:00

Maksymalna liczba osób: 20
W przypadku zgłoszenia się poniżej 15 osób na wyznaczoną godzinę, organizator zastrzega sobie prawo zaproponowania uczestnikowi innej godziny szkolenia lub zwrócenia kosztu biletu uczestnikowi.

zmodyfikowano  2 lata temu
przewiń ekran do początku stronyprzewiń ekran do początku strony

Wybierz kasę biletową:

ZAMKNIJ