koncentrator kultury wyciskamy 100% kultury z kultury - wyciskaj z nami!

Na naszych stronach internetowych stosujemy pliki cookies.

Korzystając z naszych serwisów internetowych bez zmiany ustawień przeglądarki
wyrażasz zgodę na stosowanie plików cookies zgodnie z  Polityką Prywatności.

» ROZUMIEM I AKCEPTUJĘ
BANKSYTpL repertuarCO JEST GRANE - kwiecień 2024 -nr 359Muzyczne Opowieści Europy
zmodyfikowano  11 lat temu  »  

Jarmark Produktów Regionalnych znów zacumuje w Porcie Łódź

Łódź »
CO było GRANE - ARCHIWALNE TERMINY » » 16 287 wyświetleń od 3 października 2012
  • od: 5 października 2012, piątek
    do: 7 października 2012, niedziela

Mamy dobrą wiadomość dla fanow specjałow tradycyjnej kuchni. W październiku wraca Jarmark Produktow Regionalnych. Tradycyjne oscypki, wędliny, i pieczywo będzie można od najbliższego piątku do niedzieli kupić w Porcie Łodź.

Na początku jesieni w Porcie Łodź znow zagoszczą regionalne smaki i aromaty. Między 5 a 7 października odbędzie się Jarmark Produktow Regionalnych.* Amatorzy uczty w staropolskim stylu będą w swoim żywiole. Na stoiskach zlokalizowanych przy sklepie IKEA znajdą przysmaki wytwarzane zgodnie z regionalnymi recepturami, w tym wędliny, sery, miody, pieczywo i bakalie. Uciechą dla podniebienia wszystkich miłośnikow słodyczy będą z pewnością krowki, a wielbicielki błyskotek zatrzymają się na dłużej przy stoiskach z niepowtarzalną autorską biżuterią. Warto podczas weekendowych zakupow zrobić sobie przerwę na coś zdrowego, a przy tym smacznego. *

  • _Podczas wakacyjnych wojaży mieliśmy okazję zakosztować egzotycznych przysmakow i teraz z pewnością chętnie wrocimy do tradycyjnych, polskich specjałow. Jarmark Produktow Regionalnych to okazja, aby na miejscu sprobować wędlin, serow i innych produktow, ktore przywiodą nam na myśl niezapomniane smaki dzieciństwa _- mowi Emilia Lange-Cichocka, menadżer działu marketingu Portu Łodź.

Produkty wytwarzane według tradycyjnej receptury zyskują coraz większe uznanie konsumentow ceniących doskonały smak i wysoką jakość produktow spożywczych. Smak tradycyjnie wytwarzanego chleba podanego ze staropolską wędliną z pewnością na długo pozostanie w pamięci wszystkich odwiedzających.

Więcej informacji na stronie internetowej www.portlodz.pl.

bilety:

wstęp wolny

autor:
zmodyfikowano  11 lat temu  »  
przewiń ekran do początku stronyprzewiń ekran do początku strony

Wybierz kasę biletową:

ZAMKNIJ