koncentrator kultury wyciskamy 100% kultury z kultury - wyciskaj z nami!

INFORMACJA:

dla zakresu jest nie ma danych
dlatego przekierowano do zakresu BYŁO
OK

Na naszych stronach internetowych stosujemy pliki cookies.

Korzystając z naszych serwisów internetowych bez zmiany ustawień przeglądarki
wyrażasz zgodę na stosowanie plików cookies zgodnie z  Polityką Prywatności.

» ROZUMIEM I AKCEPTUJĘ
KLIMT Wrocław
zmodyfikowano  12 lat temu  »  

WARSZTATY SUSHI

Kraków »
CO było GRANE - ARCHIWALNE TERMINY » » 2 018 wyświetleń od 8 września 2011
  • 10 grudnia 2011, sobota
    » 17:00
  • 26 listopada 2011, sobota
    » 17:00
  • 22 października 2011, sobota
    » 17:00

PODDASZOWA SZKOŁA GOTOWANIA

Zapraszamy na kolejną odsłonę kulinarnych podroży z Poddaszem - podroż ekscytującą i egzotyczną śladami smakow Kraju Kwitnącej Wiśni. Warsztaty sushi, pozwolą nie tylko nauczyć się podstaw zwijania maki sushi czy lepienia nigiri sushi, dadzą też możliwość zdobycia wielu ciekawych informacji i ciekawostek dotyczących japońskiej kultury i etykiety kulinarnej. Dowiemy się jak ugotować pyszny „suszacki" ryż, gdzie zdobywać i jak przygotowywać najpotrzebniejsze i najpopularniejsze produkty kuchni japońskiej. Finałem wieczoru będzie oczywiście degustacja powstających w trakcie warsztatow małych kulinarnych dzieł sztuki.

  • WSPANIAŁY POMYSŁ NA ORYGINALNY PREZENT!
  • Prowadzi: Przemysław Holweg
  • Cena: * 149 zł - pojedyncze zajęcia (10% zniżki dla posiadaczy karty poddaszowicza) * 129 zł - w karnecie na 4 wybrane zajęcia kuchni świata * = > cena obejmuje 3 godziny nauki zwijania sushi, oryginalne składniki, materiały szkoleniowe oraz konsumpcję w trakcie wspaniałej uczty przyrządzonej przez uczestnikow na koniec zajęć. * ZAPISY: www.poddasze.edu.pl

bilety:

149zł/3h nauki sushi, oryginalne składniki

autor:
zmodyfikowano  12 lat temu  »  
przewiń ekran do początku stronyprzewiń ekran do początku strony

Wybierz kasę biletową:

ZAMKNIJ