koncentrator kultury wyciskamy 100% kultury z kultury - wyciskaj z nami!

Na naszych stronach internetowych stosujemy pliki cookies.

Korzystając z naszych serwisów internetowych bez zmiany ustawień przeglądarki
wyrażasz zgodę na stosowanie plików cookies zgodnie z  Polityką Prywatności.

» ROZUMIEM I AKCEPTUJĘ
ARTYSTA BEZ GRANIC PAFAWAGCO JEST GRANE - LISTOPAD 2024 - nr 365Wrocławianka roku Gala
zmodyfikowano  3 lata temu

Kuchnia Cheder: Warsztaty kiszenia

Kraków »
CO było GRANE - ARCHIWALNE TERMINY » » 7 899 wyświetleń od 20 listopada 2021
  • 22 listopada 2021, poniedziałek
    » 18:00

#

22.11.2021 / poniedziałek / 18:00
Kuchnia Cheder: Warsztaty kiszenia
Cheder, ul. Józefa 36 (wejście od ul. Jakuba), Kraków

Prowadzenie: Sebastian Adamus / Cheder Cafe

W Polsce słysząc o kiszonkach, myślimy głównie o ogórkach i kapuście. Ale w Izraelu słowo Hamutzim odnosi się również do kalafiorów, bakłażanów, marchewek, rzodkiewek, buraków i wielu innych izraelskich kiszonek.
Zapraszamy Was do Chederu, na warsztaty poświęcone tej metodzie przetwarzania warzyw. Wspólnie z Wami przygotujemy:
kalafior kiszony z kurkumą
dynię kiszoną ze słodką papryką
rzodkiewkę kiszoną z czosnkiem - a efekty warsztatów zabierzecie ze sobą do domów!

Liczba miejsc: 15
Bilety: 40 PLN

zmodyfikowano  3 lata temu
przewiń ekran do początku stronyprzewiń ekran do początku strony

Wybierz kasę biletową:

ZAMKNIJ