koncentrator kultury wyciskamy 100% kultury z kultury - wyciskaj z nami!

Na naszych stronach internetowych stosujemy pliki cookies.

Korzystając z naszych serwisów internetowych bez zmiany ustawień przeglądarki
wyrażasz zgodę na stosowanie plików cookies zgodnie z  Polityką Prywatności.

» ROZUMIEM I AKCEPTUJĘ
TpL repertuarMuzyczne Opowieści EuropyCO JEST GRANE - kwiecień 2024 -nr 359BANKSY
zmodyfikowano  6 lat temu  »  

Zwycięzca 6. edycji „MasterChefa" w Zakopanem - spotkanie z Mateuszem Zielonką

CO było GRANE - ARCHIWALNE TERMINY » » 5 576 wyświetleń od 13 lutego 2018
  • 16 lutego 2018, piątek
    » 16:00

Spotkaj się ze zwycięzcą 6. edycji „MasterChefa” – Mateuszem Zielonką

Niestandardowe podejście do kuchni i mnóstwo życiowej energii docenili jurorzy 6. edycji programu „MasterChef”, popularnego kulinarnego show stacji TVN. Najlepszym kucharzem w Polsce został Mateusz Zielonka – snowboardzista pochodzący z Wrocławia. Dzięki wygranej wydał autorską książkę kucharską. Już 16 lutego, w salonie Empiku w Zakopanem będzie można zdobyć jego autograf we własnym egzemplarzu „Kuchni w stylu wolnym” (Burda Książki).

Na kartach tej apetycznej książki miłośnicy dobrej kuchni odnajdą mnóstwo nietuzinkowych pomysłów do wykorzystania podczas gotowania. „Kuchnia w stylu wolnym” jest zwieńczeniem ciężkiej pracy, która doprowadziła nowego MasterChefa do zwycięstwa. To osobista podróż Mateusza Zielonki przez smaki życia – od dzieciństwa, przez rozwój kulinarnej pasji po udział w programie. Książki wydawane przez laureatów programu cieszą się niezwykłą popularnością. Może dlatego, że nie są to zwykłe pozycje kucharskie, a raczej intymna opowieść kulinarna MasterChefa.

„MasterChef” to widowiskowe kulinarne show TVN, w którym kucharze amatorzy walczą o tytułowy laur MasterChefa oraz kontrakt na wydanie autorskiej książki kucharskiej.

16 lutego, godzina 16:00 Empik Zakopane ul. Krupówki 11, Zakopane

zmodyfikowano  6 lat temu  »  
przewiń ekran do początku stronyprzewiń ekran do początku strony

Wybierz kasę biletową:

ZAMKNIJ