koncentrator kultury wyciskamy 100% kultury z kultury - wyciskaj z nami!

INFORMACJA:

dla zakresu jest nie ma danych
dlatego przekierowano do zakresu BYŁO
OK

Na naszych stronach internetowych stosujemy pliki cookies.

Korzystając z naszych serwisów internetowych bez zmiany ustawień przeglądarki
wyrażasz zgodę na stosowanie plików cookies zgodnie z  Polityką Prywatności.

» ROZUMIEM I AKCEPTUJĘ
CO JEST GRANE - listopad 2024 - nr 365
zmodyfikowano  12 lat temu  »  

Gotowanie wg pięciu przemian od podstaw

CO było GRANE - ARCHIWALNE TERMINY » » 1 119 wyświetleń od 10 stycznia 2011

Warszawa » Majdańska » NA MAPIE

  • 22 stycznia 2011, sobota
    » 10:00

Gotowanie wg pięciu przemian od podstaw

Data warsztatu 22 styczeń 2011 (sobota), od 10:00 do 15:00

Kierunek warsztatow warsztat dla wszystkich, praktyka plus teoria

Osoba prowadząca Anna Krasucka
Gość specjalny dr Piotr Boruc
Miejsce ul. Majdańska 30/36 Zespoł Szkoł Gastronomiczno - Hotelarskich w Warszawie (Grochow)

*Opis *Gotowanie wg pięciu przemian od podstaw

Zdrowa dieta może (i powinna!) być smaczna, sycąca i prosta. Codzienne posiłki mogą służyć naszemu zdrowiu, chronić nas przed chorobami, dawać dużą przyjemność i satysfakcję. Wcale nie potrzeba na to dużo czasu! Skoro i tak codziennie się odżywiamy, dlaczego nie wykorzystać tego z pożytkiem dla naszego zdrowia i samopoczucia?

*Dlaczego warto gotować wg Pięciu Przemian? *

1. Potrawy są lekkostrawne - nie czujemy się ociężali
2. Posiłki są zrownoważone i smaczniejsze
3. Organizm zużywa mało energii na trawienie i stajemy się bardziej witalni, chce nam się żyć
4. Wracamy do naszej prawidłowej masy ciała
5. Oczyszczony organizm dociera do prawdziwej intuicji, znow mamy kontakt z nami samymi

Na warsztatach m.in. zostanie omowiona:

  • wprowadzenie do teorii Yin i Yang,
  • kuchnia Pięciu Przemian - obieg odżywczy / kontrolny,
  • termika produktow
  • unikanie błędow żywieniowych,
  • świadomość w odżywianiu,
  • no i przede wszystkim dużo SMACZNEGO i zdrowego gotowania!

*W programie warsztatow: *

1. Wykład wprowadzający w temat warsztatu (ok. 1 godz.)
2. Wspolne gotowanie potraw, a następnie ich wspolna konsumpcja (4 godz.)

Poziom trudności dla początkujących i dla średnio zaawansowanych

Liczba uczestnikow od 8 do 16

(jeżeli na dane szkolenie nie zgłosi się minimalna liczba uczestnikow, szkolenie nie odbędzie się)

*Zapewniamy *

  • stanowiska pracy wyposażone we wszystkie niezbędne narzędzia
  • wszystkie potrzebne produkty
  • skrypty z przepisami
  • duuuużo smakowitego jedzenia
  • miłą atmosferę
  • kupon rabatowy na zakupy w sklepie ekologicznym

Cena 230 zł/osoba

*Kontakt:
PIĘĆ SMAKÓW Akademia Odżywiania dla Zdrowia *

tel. +48 507 200 477

e-mail: piecsmakow@piecsmakow.com.pl

WWW.PIECSMAKOW.COM.PL

autor:
zmodyfikowano  12 lat temu  »  
przewiń ekran do początku stronyprzewiń ekran do początku strony

Wybierz kasę biletową:

ZAMKNIJ