koncentrator kultury wyciskamy 100% kultury z kultury - wyciskaj z nami!

Na naszych stronach internetowych stosujemy pliki cookies.

Korzystając z naszych serwisów internetowych bez zmiany ustawień przeglądarki
wyrażasz zgodę na stosowanie plików cookies zgodnie z  Polityką Prywatności.

» ROZUMIEM I AKCEPTUJĘ
KLIMT Wrocław
zmodyfikowano  12 lat temu  »  

PIRACKI BAL SYLWESTROWY 2011/2012!

CO było GRANE - ARCHIWALNE TERMINY » » 1 486 wyświetleń od 17 listopada 2011
  • 31 grudnia 2011, sobota
    » 20:00

Warszawa

Tawerna Korsarz zaprasza na wspolne przywitanie Nowego Roku! Nasi goście będą mogli się bawić w największej tawernie szantowej w Polsce! Na scenie wystąpi znakomity zespoł MIETEK FOLK, a dopełnieniem muzycznej zabawy będzie muzyka, ktora porwie gości do tańca w rytm największych przebojow lat 70, 80 i 90.

W sylwestrowy wieczor gwarantujemy szampańską zabawę, wykwintne dania, open bar, profesjonalną obsługę oraz niezwykły pirac...ki klimat!

MENU BUFET ZIMNY

*Jajka w czterech smakach z farszem pieczarkowym, tuńczykowym, łososiowym i serowo-czosnkowym.
*Diabelskie roladki z tortilli z pikantną pastą z fasoli,salami i warzywami.
*Delikatny tatar wołowy podany z tradycyjnymi dodatkami.
*Rolada z soli natarta siekanym koprem pod galaretą.
*Sałatka grecka ze świeżym ogorkiem, papryką, pomidorem, cebulą, serem feta i oliwkami.
*Sałatka z paluszkow krabowych z makaronem farfalle, zielonym groszkiem, kukurydzą, ananasem w jogurcie czosnkowo-koperkowym.
*Sałatka ziemniaczana - z chrupiącym boczkiem, ogorkiem kwaszonym i czerwona fasolą.

WIEJSKI STÓŁ

*Selekcja mięs pieczonych i wędlin.
*Wędzone i suszone kiełbasy oraz kaszanka i salceson.
*Smalec, pikle, ogorki kwaszone z beki, śliwki i dynia w occie.
*Selekcja wiejskiego pieczywa.
*Siwucha.

BUFET CIEPŁY

Zupa

*Rosoł z pulpecikami wieprzowymi i julienne warzywnym.
Dania głowne

*Gotowane mini ziemniaczki polane masełkiem i oproszone świeżym koperkiem.
*Wyśmienite żeberka starannie natarte czosnkiem, musztardą i majerankiem, duszone w sosie własnym z kremową śmietanką.
*Pieczone polędwiczki wieprzowe z cienko pokrojonym boczkiem w sosie winno-szałwiowym.
*Soczysty filet z łososia podany na sosie szpinakowym, oproszony serem pleśniowym.
*Kapusta zasmażana z pomidorami.
*Bukiet gotowanych warzyw na parze polany emulsją maślano-cytrynową, oproszony prażonymi migdałami.

DESER

*Szarlotka z kruszonką
*Sernik z brzoskwinią
*Ciasto czekoladowo-wiśniowe
*Makowiec

OPEN BAR - alkohole przez cały wieczor

Wodka, Wino czerwone/białe, Piwo Tyskie, Żołądkowa gorzka, Żubrowka, Lubelska (wiśniowka, żurawinowka, cytrynowka), Softy (soki, coca-cola, fanta, sprite, tonic, woda), Kawa, Herbata

Lampka szampana noworocznego o godz. 00.00

Przez cały wieczor 40% zniżki na inne drinki i alkohole

Mile widziane wymyślne stroje pirackie i dodatki!

BILETY: 280 PLN/os. [wstęp tylko z zaproszeniem]

Start: 20:00

www.tawernakorsarz.pl - biuro@tawernakorsarz.pl

Kom. 0-666-204-098 Tel. (22) 631-04-41

ŻYCZYMY SZAMPAŃSKIEJ ZABAWY! Z NOWYM ROKIEM - TYLKO KORSARZ!!!ZAPRASZAMY SERDECZNIE

bilety:

280

autor:
zmodyfikowano  12 lat temu  »  
przewiń ekran do początku stronyprzewiń ekran do początku strony

Wybierz kasę biletową:

ZAMKNIJ