koncentrator kultury wyciskamy 100% kultury z kultury - wyciskaj z nami!

INFORMACJA:

dla zakresu jest nie ma danych
dlatego przekierowano do zakresu BYŁO
OK

Na naszych stronach internetowych stosujemy pliki cookies.

Korzystając z naszych serwisów internetowych bez zmiany ustawień przeglądarki
wyrażasz zgodę na stosowanie plików cookies zgodnie z  Polityką Prywatności.

» ROZUMIEM I AKCEPTUJĘ
KLIMT Wrocław
zmodyfikowano  12 lat temu  »  

Jarmark Produktów Regionalnych w Blue City

CO było GRANE - ARCHIWALNE TERMINY » » 1 239 wyświetleń od 19 kwietnia 2012

Warszawa » al. Jerozolimskie 179 » NA MAPIE

  • 22 kwietnia 2012, niedziela
    » 20:00
  • 19 kwietnia 2012, czwartek
    » 10:00

(Lokalizacja: poziom „-1", Czas: 20-22 kwietnia 2012 r.)

Druga kwietniowa odsłona regionalnej żywności z Polski i świata będzie miała miejsce podczas weekendu 20-22 kwietnia. Odwiedzający będą mogli zaopatrzyć się na wiosnę w przepyszne, regionalne pieczywo, wyborne pasztety i wędliny, wędzone ryby, ale też zagraniczne sery - francuskie, włoskie, holenderskie czy austriackie A będzie w czym wybierać.

Lepiej zabrać ze sobą kilka ekologicznych toreb. Kto zapomni, na szczęście będzie mogł kupić je na miejscu. Podobnie jak ekologiczne jaja, wędliny i nabiał. Dodatkową atrakcją jest możliwość nawiązania cennych kontaktow z producentami regionalnej żywności, podpatrzenia ich sposobu przyrządzania potraw czy dokonania hurtowych zakupow.

bilety:

wstęp wolny

autor:
zmodyfikowano  12 lat temu  »  
przewiń ekran do początku stronyprzewiń ekran do początku strony

Wybierz kasę biletową:

ZAMKNIJ