koncentrator kultury wyciskamy 100% kultury z kultury - wyciskaj z nami!

INFORMACJA:

dla zakresu jest nie ma danych
dlatego przekierowano do zakresu BYŁO
OK

Na naszych stronach internetowych stosujemy pliki cookies.

Korzystając z naszych serwisów internetowych bez zmiany ustawień przeglądarki
wyrażasz zgodę na stosowanie plików cookies zgodnie z  Polityką Prywatności.

» ROZUMIEM I AKCEPTUJĘ
ARTYSTA BEZ GRANIC PAFAWAGWrocławianka roku GalaCO JEST GRANE - LISTOPAD 2024 - nr 365
zmodyfikowano  12 lat temu  »  

DZIEŃ KOBIET w Restauracji 99

CO było GRANE - ARCHIWALNE TERMINY » » 19 582 wyświetleń od 25 lutego 2013

Menu skomponowane z miłości do kobiet...

Dzień Kobiet według przepisu 99 to idealnie skomponowane menu, kieliszek najlepszego wina oraz świetne towarzystwo. Szef Kuchni, Arkadiusz Janczarek zaprasza na specjalne menu przygotowane zarówno "dla Niej", jak i "dla Niego".

Menu dostępne w Restauracji 99 od godziny 12.00.

Menu „dla Niej” „For Her”

Amuse bouche

Świeża ostryga z cytryną Oysters with lemon


Krewetki w szynce parmeńskiej z warzywnym tagliatelle, oliwą tymiankową i różowym pieprzem /Prawns in Parma ham with vegetables tagliatelle, thyme olive oil & pink pepper


Sorbet limonkowy /Lime sorbet


Pieczona perliczka z pistacjami, radicchio i ziemniaczanym purèe /Roasted guinea fowl with pistachios, radicchio & potato purèe


Czekoladowy fondant z truskawkami i lodami ze świeżej mięty /Chocolate fondant with strawberry & fresh mint ice cream

Cena za powyższe menu wynosi 139 PLN na osobę /Price for the menu is 139 PLN per person

Gwarantując profesjonalną obsługę pozwalamy sobie doliczyć 10% serwisu /Guaranteeing professional service, we add a 10% service charge

Menu „dla Niego” „For Him”

Amuse bouche

Tatar wołowy z jajkiem przepiórczym /Beef tartare with quail egg


Carpaccio z tuńczyka marynowanego w algach morskich, sosie sojowym i sake z pianką Margarita /Carpaccio of marinated tuna in marine algae, soy sauce & sake with Margarita foam


Sorbet limonkowy /Lime sorbet


Kotlet cielęcy ze szpinakiem, grasicą i domowymi frytkami /Veal cutlet with spinach, thymus & homemade French fries


Parfait z orzechów włoskich z kruchym ciasteczkiem i sosem z tajskiego mango /Walnut parfait with crispy cookie & Thai mango sauce

Cena za powyższe menu wynosi 139 PLN na osobę /Price for the menu is 139 PLN per person

Gwarantując profesjonalną obsługę pozwalamy sobie doliczyć 10% serwisu /Guaranteeing professional service, we add a 10% service charge

Zachęcamy do wcześniejszej rezerwacji stolika: +48 22 620 19 99.

zmodyfikowano  12 lat temu  »  
przewiń ekran do początku stronyprzewiń ekran do początku strony

Wybierz kasę biletową:

ZAMKNIJ