koncentrator kultury wyciskamy 100% kultury z kultury - wyciskaj z nami!

INFORMACJA:

dla zakresu jest nie ma danych
dlatego przekierowano do zakresu BYŁO
OK

Na naszych stronach internetowych stosujemy pliki cookies.

Korzystając z naszych serwisów internetowych bez zmiany ustawień przeglądarki
wyrażasz zgodę na stosowanie plików cookies zgodnie z  Polityką Prywatności.

» ROZUMIEM I AKCEPTUJĘ
Wrocławianka roku GalaARTYSTA BEZ GRANIC PAFAWAGCO JEST GRANE - LISTOPAD 2024 - nr 365
zmodyfikowano  10 lat temu  »  

Najbardziej rock'n'rollowy Sylwester w mieście!

CO było GRANE - ARCHIWALNE TERMINY » » 18 421 wyświetleń od 30 listopada 2014
  • 31 grudnia 2014, środa
    » 20:00

Zapraszamy Was na najbardziej Rock'n'Rollowy Sylwester w mieście!

Gwarantujemy szampańską zabawę, wyśmienite towarzystwo, smaczne dania, open bar, profesjonalną obsługę oraz muzykę, która porwie do tańca… i to nie raz za sprawą znakomitego zespołu The Real Gone Tones!

Zatańczymy w rytmie rock’n’rolla lat 50 i 60, a dopełnieniem muzycznej zabawy będą najbardziej znane i lubiane przeboje tego okresu!

Zachęcamy wszystkich do stylizacji i ubioru w rock’n’rollowym stylu - Każda wystylizowana osoba otrzyma powitalnego drinka niespodziankę!

MENU

Przystawki

Selekcja mięs pieczonych, wędlin i pasztetów Wędzone i sezonowane kiełbasy oraz kaszanka i salceson Sakiewki z figą i kozim serem w szynce parmeńskiej Roladki z szynki z musem chrzanowym Śledź po rosyjsku Śledź w oliwie papryczką chilli Śledź z pomidorami i żurawiną Diabelskie roladki z tortilli z pikantną pastą z fasoli,salami i warzywami Tatar wołowy – kuleczki tatara z ogórkiem, grzybkami, cebulką, kaparami Roladki z łososia z musem koperkowym Smalec, pikle, ogórki kwaszone z beki, śliwki i dynia w occie, ćwikła Chrupiące wiejskie pieczywo

Sałatki

Kurczak Aioli- bukiet sałat, świeże warzywa, grillowany kurczak w sosie czosnkowym Farfalle z suszonymi pomidorami, z tuńczykiem i czarnymi oliwkami w ziołowej oliwie Sałatka ze szpinakiem w sosie czosnkowym z serem pleśniowym i boczkiem

Zupa

Klarowany bulion z pulpecikami wieprzowymi i julienne warzywnym

Dania główne

Pierś kurczaka faszerowana szpinakiem w sosie z sera pleśniowego Polędwiczki wieprzowe w sosie kurkowym Gotowane mini ziemniaczki polane masełkiem i oprószone świeżym koperkiem Kluski śląskie z wody Bukiet gotowanych warzyw na parze polany emulsją maślano-cytrynową Surówka z buraków z cebulką

Deser

Patera ciast domowego wypieku: - Szarlotka z kruszonką - Sernik z brzoskwinią - Ciasto czekoladowo-wiśniowe - Makowiec

OPEN BAR - alkohole przez cały wieczór

Wódka Żołądkowa DeLuxe, Wino czerwone/białe, Piwo Tyskie, Żołądkowa gorzka, Żubrówka, Lubelska (wiśniówka, żurawinówka, cytrynówka), Softy (soki, coca-cola, fanta, sprite, tonic, woda), Kawa, Herbata Lampka szampana noworocznego o godz. 00.00

Przez cały wieczór 50% zniżki na inne drinki i alkohole

BILETY: 250 PLN/os. [wstęp tylko z zaproszeniem] Start: 20:00 biuro@tawernakorsarz.pl Kom. 0-666-204-098 Tel. (22) 631-04-41

ŻYCZYMY SZAMPAŃSKIEJ ZABAWY Z NOWYM ROKIEM - TYLKO Z KORSARZEM!!! ZAPRASZAMY SERDECZNIE

autor:
zmodyfikowano  10 lat temu  »  
przewiń ekran do początku stronyprzewiń ekran do początku strony

Wybierz kasę biletową:

ZAMKNIJ