koncentrator kultury wyciskamy 100% kultury z kultury - wyciskaj z nami!

Na naszych stronach internetowych stosujemy pliki cookies.

Korzystając z naszych serwisów internetowych bez zmiany ustawień przeglądarki
wyrażasz zgodę na stosowanie plików cookies zgodnie z  Polityką Prywatności.

» ROZUMIEM I AKCEPTUJĘ
KLIMT Wrocław
zmodyfikowano  9 lat temu  »  

Pierwsza restauracja ambasadorów polskiej wołowiny

CO było GRANE - ARCHIWALNE TERMINY » » 17 922 wyświetleń od 13 lipca 2015
  • 13 lipca 2015, poniedziałek
    » 10:00

Mariaż polsko-włoski w Galerii Mokotów

Kto nie miał jeszcze okazji by sprawdzić jak smakuje wyśmienite polskie mięso przygotowane według włoskich receptur, powinien odwiedzić PINI Grill & Delikatesy w Alei Smaków Galerii Mokotów.##

Niecodzienny wystrój przypominający małą florencką restauracyjkę z wiszącymi z sufitu szynkami i suszonymi wędlinami, obrusy w kratkę i zapach, który wywołuje burczenie w żołądku. A w menu? Karta steków robi wrażenie. Ribeye, New York, Rump Steak, Picagna, Taliata czy Fiorentina w towarzystwie balsamicznych sosów i zielonych dodatków zaspokoją głód niejednego miłośnika czerwonego mięsa.

Serwowaną w restauracji wołowinę wybierają sami właściciele, ale o stopniu wysmażenia i przygotowaniu mogą zadecydować sami goście. Właściciele podkreślają jakość mięsa, które jest chlubą rodziny Pini – ambasadorów polskiej wołowiny.

W menu najnowszej restauracji w Alei Smaków nie da się nie zauważyć miłości szefa kuchni do dobrego smaku i pasji z jaką tworzy serwowane dania. Bez znaczenia, czy jest to stek, burger, czy specjały kuchni włoskiej. Odwiedzających z pewnością zainteresuje format tego niezwykłego miejsca: oprócz restauracji w PINI są też delikatesy, gdzie można kupić włoskie i polskie smakołyki: sery, szynki, regionalne włoskie specjały oraz importowane ze słonecznej Italii wina. Zapraszamy do Alei Smaków na drugim piętrze.

autor:
zmodyfikowano  9 lat temu  »  
przewiń ekran do początku stronyprzewiń ekran do początku strony

Wybierz kasę biletową:

ZAMKNIJ