koncentrator kultury wyciskamy 100% kultury z kultury - wyciskaj z nami!

Na naszych stronach internetowych stosujemy pliki cookies.

Korzystając z naszych serwisów internetowych bez zmiany ustawień przeglądarki
wyrażasz zgodę na stosowanie plików cookies zgodnie z  Polityką Prywatności.

» ROZUMIEM I AKCEPTUJĘ
KLIMT Wrocław
zmodyfikowano  9 lat temu  »  

Bal Andrzejkowy w Klubie Sosnowym

CO było GRANE - ARCHIWALNE TERMINY » » 18 941 wyświetleń od 21 października 2015
  • 28 listopada 2015, sobota
    » 19:00-3

Serdecznie zapraszamy na wyjątkowy Bal Andrzejkowy w Klubie Sosnowym, który odbędzie się 28.11.2015 w stylowych wnętrzach naszej kryształowej sali bankietowej.

Proponujemy podróż w świat magii, tajemnic i wróżb. To będzie niezapomniana i magiczna noc, która uchyli wrota do tajemniczej, nieznanej przyszłości. Wieczór upłynie na wróżbach przeplatanych tańcem, dobrą zabawą i wyśmienitym jedzeniem.

W ramach biletu wstępu w bardzo atrakcyjnej cenie 139 zł/osoba zapewniamy Państwu szereg atrakcji: - doskonałą, całonocną zabawę przy dźwiękach serwowanych przez znakomitego DJ'a - wyjątkową, klimatyczną scenografię - andrzejkową loterię z nagrodami - niespodziankami - wyborne dania z rozmaitych stron świata podane w formie bogato zastawionych bufetów - zimne i gorące napoje bezalkoholowe (bez limitu) - stację live cooking z kucharzem przygotowującym na Państwa życzenie doskonałe sushi - rezerwację miejsc siedzących przy eleganckich okrągłych stołach

Dodatkowo podczas balu, będą mogli Państwo skorzystać z: - usług znanego z wielu programów specjalistę od Numerologii Kabalistycznej, Kart tarota, oraz Kart Napoleońskich Roberta Stankiewicz-Nemetti (50 zł/osoba) - z green boxa, by zrobić sobie niesamowite zdjęcie w andrzejkowej scenerii (10 zł) - drink baru pełnego pysznych tajemniczych eliksirów (już od 15 zł/ drink)

Zapraszamy serdecznie i zachęcamy do rezerwacji miejsc!

Manager koordynujący: Ludwika Grzejdak, tel. 664 902 661, e-mail: l.grzejdak@klubsosnowy.pl

ANDRZEJKOWE MENU W FORMIE BUFETÓW

ZIMNE PRZEKĄSKI: v Tatar wołowy z kiszonym ogórkiem i przepiórczym jajkiem v Tortilla z łososiem v Tortilla z kurczakiem z pikantną salsą z kolendrą v Pate z wątróbki drobiowej z galaretką porto v Carpaccio z łososia z kaparami i rucolą v Rilette z gęsi z pumperniklem v Conchiglioni faszerowane suszonymi pomidorami, salami i sosem Pesto v Ryba maślana z avocado, kolendrą i concasse v Roladki z cukinii z parmezanem i rucolą v Pstrąg wędzony z ziemniaczanym rosti, kremem fraiche i kawiorem v Półgęsek z gruszką w cynamonie i musem z czerwonej kapusty

DANIA GORĄCE W BUFECIE: v Pikantny krem z dyni z imbirem, kolendrą i cynamonem v Consome z raków z warzywnym julienne i rybnymi kluskami v Pieczona kaczka z warzywnymi spring rolssami i sosem hoisin v Ragout wołowe po burgundzku v Mazurski sandacz z winegretem z kaszy gryczanej i brukselką v Sea bass z panierowanym risotto z komosy ryżowej i sosem szafranowym v Polędwica wieprzowa owijana boczkiem ze smażonym pak choi i sosem pommery v Ravioli z borowikami i klarowanym masłem v Smażone warzywa z imbirem, chilli i sezamem v Gotowane warzywa z płatkami migdałowymi v Ziemniaki gratin v Ryż jaśminowy

LIVE COOKING v Wybór sushi

BUFET DESEROWY: v Fontanna czekoladowa v Torty bezowe v Szarlotka domowa w całości v Sernik v Pana cotta z musem malinowym v Mix tart z owocami v Owoce filetowane

NAPOJE:

v Soki owocowe v Woda mineralna v Kawa v Herbata

zmodyfikowano  9 lat temu  »  
przewiń ekran do początku stronyprzewiń ekran do początku strony

Wybierz kasę biletową:

ZAMKNIJ