koncentrator kultury wyciskamy 100% kultury z kultury - wyciskaj z nami!

Na naszych stronach internetowych stosujemy pliki cookies.

Korzystając z naszych serwisów internetowych bez zmiany ustawień przeglądarki
wyrażasz zgodę na stosowanie plików cookies zgodnie z  Polityką Prywatności.

» ROZUMIEM I AKCEPTUJĘ
KLIMT Wrocław
zmodyfikowano  9 lat temu  »  

FACET I KUCHNIA: LEKKO, ZDROWO, SEZONOWO

CO było GRANE - ARCHIWALNE TERMINY » » 18 534 wyświetleń od 19 kwietnia 2016

Popularny bloger Facet i Kuchnia, autor świetnie przyjętej książki „Facet i Kuchnia. Smacznie, kreatywnie, bez glutenu", czyli Szymon Kubicki, zaprasza na swój szparagowo-truskawkowy warsztat kulinarny, który odbędzie się 7 maja, w godzinach 15:00-19:00 w Akademii Kulinarnej Whirlpool w Warszawie (ul. Mińska 25).

Wbrew pokutującym stereotypom męska kuchnia wcale nie musi ociekać tłuszczem z kiełbasy z ogniska, golonki czy nieśmiertelnego schabowego. Może być lekka, kolorowa, a nade wszystko zdrowa. Blog Facet i Kuchnia pomaga kreatywnie spojrzeć na produkty sezonowe i wyczarować z nich dania proste i szybkie w przygotowaniu, jak i bardziej wyrafinowane dla tych, którzy lubią spędzać w kuchni więcej czasu. Są to propozycje bez glutenu, jednak z powodzeniem można je zrealizować również w wersji pszenicznej. Dla nas liczy się przede wszystkim smak, nie ortodoksja.

Zatem mężczyźni do garów! Efekty Waszej pracy przejdą Wasze najśmielsze oczekiwania.

MENU:

Sałatka: szpinak, szparagi, truskawki, feta, oliwa z gorczycą (jak łączyć owoce z warzywami) Pieczywo chrupkie z ziaren i nasion (DIY – zamiast kupować, piecz własne zdrowsze) Farinata z cukinią i prosciutto (bezglutenowy zamiennik dla pizzy, chleba, etc.) Pasta al pomodoro fresco (z makaronem z cukinii) Omlet z surowym kakao z salsą truskawkową i miętą (bez mąki)

Do zobaczenia w Akademii Kulinarnej Whirlpool w Warszawie.

zmodyfikowano  9 lat temu  »  
przewiń ekran do początku stronyprzewiń ekran do początku strony

Wybierz kasę biletową:

ZAMKNIJ