koncentrator kultury wyciskamy 100% kultury z kultury - wyciskaj z nami!

Na naszych stronach internetowych stosujemy pliki cookies.

Korzystając z naszych serwisów internetowych bez zmiany ustawień przeglądarki
wyrażasz zgodę na stosowanie plików cookies zgodnie z  Polityką Prywatności.

» ROZUMIEM I AKCEPTUJĘ
KLIMT Wrocław
zmodyfikowano  9 lat temu  »  

ZIARNA W MAJOWEJ ODSŁONIE Z DOMINIKĄ WÓJCIAK

CO było GRANE - ARCHIWALNE TERMINY » » 17 281 wyświetleń od 19 kwietnia 2016

Dominika Wójciak, zwyciężczyni III edycji MasterChefa już po raz drugi odwiedzi nas w Warszawie, by zaprosić na warsztat gotowania, podczas którego nauczycie się, jak kreatywnie łączyć ziarna z warzywnymi dodatkami. Warsztat odbędzie się 14 maja 2016 r., w godz. 11:30­ - 15:30 w Akademii Kulinarnej Whirlpool w Warszawie (Soho, ul Mińska 25).

Spotkanie z wielbicielami talentu i skromności Dominiki będzie też okazją do porozmawiania o jej najnowszej, drugiej już, książce, zatytułowanej nomen omen „Ziarno”, która wkrótce ukaże się na rynku. Kuchnia Dominiki jest kolorowa, przesycona inspiracjami z jej licznych, egzotycznych podróży, a jednocześnie prosta i swojska, ponieważ bazuje na sezonowych, świeżych produktach. Spodziewajcie się dużej porcji zdrowia na talerzu, oryginalnego smaku, a także wyśmienitej zabawy w doborowym towarzystwie.

MENU:

Domowy keczup rabarbarowy Sałatka z surowej, młodej kapusty z dzikim ryżem i sosem tahini Pęczotto ze szparagami i bryndzą Faszerowane kalarepki z komosą ryżową (quinoa) Kuskus z jaglanki z pesto i pieczonymi marchewkami Rabarbarowy creme brulee z jaglanki Czekoladowy pudding z chia z musem truskawkowym

Nasze gotowanie będzie wyjątkowym doświadczeniem, także dzięki niezawodnym sprzętom do zabudowy marki Whirlpool.

Czekamy na Was w Akademii Kulinarnej Whirlpool w Warszawie!

zmodyfikowano  9 lat temu  »  
przewiń ekran do początku stronyprzewiń ekran do początku strony

Wybierz kasę biletową:

ZAMKNIJ