koncentrator kultury wyciskamy 100% kultury z kultury - wyciskaj z nami!

INFORMACJA:

dla zakresu jest nie ma danych
dlatego przekierowano do zakresu BYŁO
OK

Na naszych stronach internetowych stosujemy pliki cookies.

Korzystając z naszych serwisów internetowych bez zmiany ustawień przeglądarki
wyrażasz zgodę na stosowanie plików cookies zgodnie z  Polityką Prywatności.

» ROZUMIEM I AKCEPTUJĘ
KLIMT Wrocław
zmodyfikowano  8 lat temu  »  

Wegańskie ciasta i torty

CO było GRANE - ARCHIWALNE TERMINY » » 18 820 wyświetleń od 2 marca 2017

Zapraszam Cię na pyszną przygodę! W pewną marcową sobotę wspólnie obalimy mit, że wegańskie desery są trudne, pracochłonne, a jak coś jest bez jajek, bez mleka, bez cukru i glutenu, to pewnie jest to woda…

Po tym warsztacie będziesz boginią/bogiem wegańskich słodyczy, nie straszne Ci będzie przygotowanie czegoś w ciągu godziny.

Zapraszam Cię jeśli:

• Jeśli jesteś łasuchem i chcesz nauczyć się sobie dogadzać.

• Twoi znajomi/rodzina śmieją się z Twojej diety i uważają, że jesz trawę i kamienie, a Ty chcesz im pokazać, żebym im w talię poszło.

• Uważasz, że masz dwie lewe ręce i na pewno nie umiesz zrobić ciasta, podejmuję wyzwanie.

Program warsztatu: spotykamy się, poznajemy, jest krótkie wprowadzenie, odpowiedź na pytanie, dlaczego w sobotę o tej porze nie śpię i co tutaj robię:). Następnie przechodzimy do części praktycznej i zabieramy się za przygotowanie tych wszystkich smakołyków. W międzyczasie ja opowiadam o składnikach, zdrowych zamiennikach cukru (pośmiejemy się trochę ze zwolenników cukru brązowego itp.), opowiem gdzie co kupować, no co uważać itp. Po trudach związanych z niepochłonięciem tego co robimy podczas przygotowania, następuje ukoronowanie naszej pracy, czyli uczta.

Co przygotujemy:

• Wegański tort z owocami

• Proste i szybkie ciasto drożdżowe

• Sernik jaglany

• Banoffee pie

• Szarlotkę

• Ciasto pomarańczowe

Warsztat poprowadzę ja, czyli Alicja Szepietowska, na diecie wegetariańskie od 18 lat, od 8 na diecie wegańskiej. W ciągu ostatnich dwóch lat przeprowadziłam ponad 50 warsztatów, pokazów i szkoleń na temat kuchni roślinnej. Prowadzę blog Alicja w krainie warzyw www.alicjawkrainiewarzyw.com gotuję wegańsko dla siebie i na zamówienie. Jestem trenerką, co ułatwia mi budowanie kontaktu z grupą i jej zaangażowania, natomiast do dziś nie umiem wpłynąć na grupę, żeby nie podjadała.

Warsztat odbędzie się 25 marca 2017 r. w godzinach 10.00 – 14.00 w Studio Kulinarnym Małe Przyjemności.

Inwestycja to 250 zł, jeżeli już byłaś/byłeś na moim warsztacie. płacisz 220 zł za bilet.

Liczba miejsc ograniczona, decyduje kolejność zgłoszeń

Dane do przelewu Alicja Szepietowska – warsztaty, szkolenia

Nr konta 72195000012006224888700001 w tytule: 25.03

Jak się zapisać: prześlij zgłoszenie: imię, nazwisko, adres email oraz potwierdzenie przelewu na adres alicjawkrainiewarzyw@gmail.com

zmodyfikowano  8 lat temu  »  
przewiń ekran do początku stronyprzewiń ekran do początku strony

Wybierz kasę biletową:

ZAMKNIJ