koncentrator kultury wyciskamy 100% kultury z kultury - wyciskaj z nami!

INFORMACJA:

dla zakresu jest nie ma danych
dlatego przekierowano do zakresu BYŁO
OK

Na naszych stronach internetowych stosujemy pliki cookies.

Korzystając z naszych serwisów internetowych bez zmiany ustawień przeglądarki
wyrażasz zgodę na stosowanie plików cookies zgodnie z  Polityką Prywatności.

» ROZUMIEM I AKCEPTUJĘ
KLIMT Wrocław
zmodyfikowano  8 lat temu  »  

SOUR – WORKSHOP MIESZANIA KOKTAJLI

CO było GRANE - ARCHIWALNE TERMINY » » 11 010 wyświetleń od 10 marca 2017

...od słynnego Whisky Sour do Amaretto Sour...

Podwale Bar and Books kontynuuje organizację szkoleń poświęcone przygotowywaniu koktajli dla wszystkich.

W czasie dwugodzinnego workshopu uczestnicy dowiedzą się podstawowych rzeczy o historii danego drinku, o poszczególnych stylach mieszania, a także o składnikach i radach dotyczących ich stosowania.

Barman wykona to wszystko kolejno i wyraźnie przed oczami uczestników przygotowując koktajl w różnych jego stylach. Uczestnicy mogą degustować te wszystkie napoje, porównać je i zdecydować, który najlepiej im odpowiada.

Następnie uczestnicy sami próbują mieszania koktajli pod kierunkiem barmana, a ich wyniki zostaną ocenione.

Autor najlepszego koktajlu zostanie nagrodzony podarunkiem - shakerem z logo Bar and Books.

Workshopy odbywają się w barze Podwale Bar and Books, Wąski Dunaj 20, Warszawa. Na jeden worskhop może się zapisać do 15 uczestników.

Co miesiąc odbędzie się pod kierunkiem dedykowanego barmana jeden workshop skierowany na przygotowanie konkretnego legendarnego napoju.

Przegląd terminów w 2017:

  • Sour / 15. 03.
  • Old Fashioned / 19. 04
  • Martinis / 17. 05.
  • Tiki / 14. 06.
  • Daiquiri / 12. 07.
  • Margarita / 20. 09.

Bilety: 45 PLN

www.barandbook.pl

facebook podwale bar and books

zmodyfikowano  8 lat temu  »  
przewiń ekran do początku stronyprzewiń ekran do początku strony

Wybierz kasę biletową:

ZAMKNIJ