koncentrator kultury wyciskamy 100% kultury z kultury - wyciskaj z nami!

INFORMACJA:

dla zakresu jest nie ma danych
dlatego przekierowano do zakresu BYŁO
OK

Na naszych stronach internetowych stosujemy pliki cookies.

Korzystając z naszych serwisów internetowych bez zmiany ustawień przeglądarki
wyrażasz zgodę na stosowanie plików cookies zgodnie z  Polityką Prywatności.

» ROZUMIEM I AKCEPTUJĘ
KLIMT Wrocław
zmodyfikowano  8 lat temu  »  

Chleb, masło i sery wegańskie

CO było GRANE - ARCHIWALNE TERMINY » » 10 777 wyświetleń od 11 marca 2017

Przechodząc na dietę roślinną lub chcąc zrezygnować z sera, wędlin, masła czy innych niezdrowych dodatków, mamy problem z tym co położyć na kanapkę. Serdecznie zapraszam Was na warsztat, który cieszył się do tej pory największą popularnością, na którym dowiecie się jak zrobić chleb na zakwasie, smaczny chleb bezglutenowy, pyszne „masełko” oraz zaskakujące sery wegańskie.

Zapraszam Cię jeśli: • Jesz chleb z ketchupem, bo nie wiesz, co wegańskiego można położyć na kanapkę • Na humus nie możesz już patrzeć • Chcesz nauczyć się piec własny chleb, ale na jego przygotowanie masz tylko 15 minut • Chcesz umieć zrobić szybką i smaczną pastę na kanapkę, która nie jest humusem ;)

Program warsztatu: poznajemy się, odpowiadamy co jest dla nas najważniejsze, co jest dla nas wyzwaniem w diecie roślinnej, czego chcemy się dowiedzieć. Potem wspólnie przygotowujemy te wszystkie pyszności, a ja opowiadam Wam jak sobie ułatwić pracę w kuchni, co zrobić jak mamy mało czasu żeby było szybko, smacznie i zdrowo. Gdzie co można kupić, jak zastępować produkty, które wykluczyliśmy z jadłospisu. Po przygotowaniu wszystkiego zasiadamy do wspólnej uczty.

Co przygotujemy m.in.: • Chleb na zakwasie, który robi się sam • Smaczny i szybki chleb bezglutenowy • Masełko jaglane • „serek” feta z migdałów • „twarożek” wiosenny • Czekoladowy krem na lekką depresję • Pasztet soczewicowy • Pastę z ogórkiem kiszonym • Pastę z siemienia lnianego • I kilka innych

Warsztat poprowadzę ja, czyli Alicja Szepietowska, na diecie wegetariańskie od 18 lat, od 8 na diecie wegańskiej. W ciągu ostatnich dwóch lat przeprowadziłam ponad 50 warsztatów, pokazów i szkoleń na temat kuchni roślinnej. Prowadzę blog Alicja w krainie warzyw www.alicjawkrainiewarzyw.com gotuję wegańsko dla siebie i na zamówienie. Jestem trenerką, co ułatwia mi budowanie kontaktu z grupą i jej zaangażowania, natomiast do dziś nie umiem wpłynąć na grupę, żeby nie podjadała.

Warsztat odbędzie się 22 kwietnia 2017 r. w godzinach 10.00 – 14.00 w Studio Kulinarnym Małe Przyjemności.

Inwestycja to: 220 zł przy płatności do 31 marca, 250 po tym terminie. Jeśli byłaś/byłeś już na moim warsztacie to płacisz 200 zł do 31 marca, 220 zł po tym terminie.

Liczba miejsc ograniczona, decyduje kolejność zgłoszeń

Dane do przelewu Alicja Szepietowska – warsztaty, szkolenia

Nr konta 72195000012006224888700001 w tytule: 22.04

Jak się zapisać: prześlij zgłoszenie: imię, nazwisko, adres email oraz potwierdzenie przelewu na adres alicjawkrainiewarzyw@gmail.com

Jeśli masz dodatkowe pytania napisz lub zadzwoń do mnie 506 269 997

zmodyfikowano  8 lat temu  »  
przewiń ekran do początku stronyprzewiń ekran do początku strony

Wybierz kasę biletową:

ZAMKNIJ