koncentrator kultury wyciskamy 100% kultury z kultury - wyciskaj z nami!

Na naszych stronach internetowych stosujemy pliki cookies.

Korzystając z naszych serwisów internetowych bez zmiany ustawień przeglądarki
wyrażasz zgodę na stosowanie plików cookies zgodnie z  Polityką Prywatności.

» ROZUMIEM I AKCEPTUJĘ
KLIMT Wrocław
zmodyfikowano  7 lat temu

FISH & SEAFOOD STORY, czyli gotowanie ryb i owoców morza z wielką pasją

CO było GRANE - ARCHIWALNE TERMINY » » 10 346 wyświetleń od 15 lutego 2018

Warszawa » ul. Klimczaka 1 lok 13 » NA MAPIE

  • 20 lutego 2018, wtorek
    » 18:00

#

To będzie wyjątkowa kulinarna opowieść stworzona przez utalentowanego szefa Sebastiana Olmę dla Cook Story by Samsung. W jej trakcie uczestnicy będą mieli okazję dowiedzieć się najważniejszych i najciekawszych informacji na temat owoców morza i jej przedstawicieli: takich jak ostrygi, czy krewetki oraz coraz chętniej jedzonych przez Polaków ryb. Sebastian Olma bardzo chętnie dzieli się swoim doświadczeniem i wiedzą. Jego opowieść to połączenie wieloletniego doświadczenia jako szefa kuchni w najlepszych restauracjach, inspiracji i odwagi do tego, aby łączyć nieoczywiste smaki. Sebastian rozpocznie swoją opowieść od pokazania jak przyrządzić i podać poszczególne dania. Opowie o produktach, ich właściwościach oraz możliwych zastosowaniach. Każdy będzie mógł się nauczyć jak poprawie filetować rybę, jak poznać świeżą rybę oraz owoce morza, czy jak najkorzystniej poddawać je obróbce termicznej. To wszystko i wiele więcej na warsztatach Sebastiana Olmy. Zapraszamy więc na połączenie teorii z gotowaniem sercem.

zmodyfikowano  7 lat temu
przewiń ekran do początku stronyprzewiń ekran do początku strony

Wybierz kasę biletową:

ZAMKNIJ