koncentrator kultury wyciskamy 100% kultury z kultury - wyciskaj z nami!

Na naszych stronach internetowych stosujemy pliki cookies.

Korzystając z naszych serwisów internetowych bez zmiany ustawień przeglądarki
wyrażasz zgodę na stosowanie plików cookies zgodnie z  Polityką Prywatności.

» ROZUMIEM I AKCEPTUJĘ
TpL repertuarCO JEST GRANE - kwiecień 2024 -nr 359
zmodyfikowano  5 lat temu

Brunch Story – Eggs

CO było GRANE - ARCHIWALNE TERMINY » » 8 516 wyświetleń od 12 stycznia 2019

Warszawa » ul. Klimczaka 1 lok 13 » NA MAPIE

  • 19 stycznia 2019, sobota
    » 11:00

#

Leniwy weekend zaczyna się od pysznego, późnego śniadania i aromatycznej kawy. Dlatego też zapraszamy Was na cudowny, sobotni brunch połączony z warsztatami kulinarnymi! Wspólnie stworzymy śniadaniowe klasyki, których bohaterami będą jajka. Dowiemy się jak i ile czasu gotować jajka, w zależności od stopnia ich ścięcia, jak zrobić idealne śniadaniowe dodatki w postaci sosu holenderskiego, czy majonezu.

Warsztaty poprowadzi Janek Paszkowski – młody szef kuchni warszawskich lokali „Bułkę przez Bibułkę”, właściciel autorskiego konceptu "Restauracja J:" na warszawskim Wilanowie.

Wspaniała atmosfera gwarantowana!

zmodyfikowano  5 lat temu
przewiń ekran do początku stronyprzewiń ekran do początku strony

Wybierz kasę biletową:

ZAMKNIJ