koncentrator kultury wyciskamy 100% kultury z kultury - wyciskaj z nami!

Na naszych stronach internetowych stosujemy pliki cookies.

Korzystając z naszych serwisów internetowych bez zmiany ustawień przeglądarki
wyrażasz zgodę na stosowanie plików cookies zgodnie z  Polityką Prywatności.

» ROZUMIEM I AKCEPTUJĘ
KLIMT Wrocław
zmodyfikowano  6 lat temu

Step by Step Story (2) – POULTRY

CO było GRANE - ARCHIWALNE TERMINY » » 11 743 wyświetleń od 12 stycznia 2019

Warszawa » ul. Klimczaka 1 lok 13 » NA MAPIE

  • 18 lutego 2019, poniedziałek
    » 18:00

#

“Step by step - Poultry” to nasze kolejne spotkanie z cyklu “Step by step, czyli gotowanie krok po kroku”.

Bohaterami spotkania będą kurczak oraz kaczka. Podczas warsztatów nauczymy się rozbioru drobiu i podzielimy całe tuszę kurczaka i kaczki na poszczególne części. Pokażemy, że ta „rozbiórka” wcale nie jest skomplikowana i czasochłonna. Wspólnie omówimy, jak gotować i smażyć wybrane części drobiu, by nie były twarde, suche i gumowate. Podpowiemy także z czym najlepiej komponuje się kaczka, a z czym kurczak.

zmodyfikowano  6 lat temu
przewiń ekran do początku stronyprzewiń ekran do początku strony

Wybierz kasę biletową:

ZAMKNIJ