koncentrator kultury wyciskamy 100% kultury z kultury - wyciskaj z nami!

Na naszych stronach internetowych stosujemy pliki cookies.

Korzystając z naszych serwisów internetowych bez zmiany ustawień przeglądarki
wyrażasz zgodę na stosowanie plików cookies zgodnie z  Polityką Prywatności.

» ROZUMIEM I AKCEPTUJĘ
KLIMT Wrocław
zmodyfikowano  6 lat temu

Step by Step Story (3) – DESSERTS

CO było GRANE - ARCHIWALNE TERMINY » » 11 424 wyświetleń od 12 stycznia 2019

Warszawa » ul. Klimczaka 1 lok 13 » NA MAPIE

  • 11 marca 2019, poniedziałek
    » 18:00

#

Wszystkich Łasuchów serdecznie zapraszamy na “Step by step – all about desserts”, trzeci warsztat z cyklu “Step by step, czyli gotowanie krok po kroku”. Tym razem spotkanie w całości poświęcimy słodkościom i wspaniałym deserom.

Podczas warsztatów dowiemy się czym są Crème Anglaise, Crème Pâtissière oraz Crème brûlée. Poznamy różnicę pomiędzy bezą włoską a bezą francuską i nauczymy się, ile czasu ją piec. Wspólnie przygotujemy klasyczne i najbardziej znane desery, takie jak Pâte à Choux i idealny Fondant au chocolat. Udowodnimy też, że każdy z tych przepysznych deserów może być przygotowany w domu, bez specjalistycznego sprzętu.

zmodyfikowano  6 lat temu
przewiń ekran do początku stronyprzewiń ekran do początku strony

Wybierz kasę biletową:

ZAMKNIJ