koncentrator kultury wyciskamy 100% kultury z kultury - wyciskaj z nami!

Na naszych stronach internetowych stosujemy pliki cookies.

Korzystając z naszych serwisów internetowych bez zmiany ustawień przeglądarki
wyrażasz zgodę na stosowanie plików cookies zgodnie z  Polityką Prywatności.

» ROZUMIEM I AKCEPTUJĘ
CO JEST GRANE - kwiecień 2024 -nr 359TpL repertuarBANKSYMuzyczne Opowieści Europy
zmodyfikowano  5 lat temu

Real Meat Story – Mięso okiem Mistrza

CO było GRANE - ARCHIWALNE TERMINY » » 8 941 wyświetleń od 14 lutego 2019

Warszawa » ul. Klimczaka 1 lok 13 » NA MAPIE

  • 28 marca 2019, czwartek
    » 18:00

#

Wszystkich amatorów mięsa zapraszamy tę wyjątkową opowieść! Tym razem w roli głównej będzie pyszne, soczyste mięso... Będziemy pracować ze wspaniałymi wołowymi stekami, drobiem i dziczyzną. Mistrz Adam Chrząstowski podzieli się z Wami swoją wiedzą na temat mięsa. Dowiemy się jak rozpoznać, czy mięso jest świeże, jak je obrabiać i w jaki sposób je kroić. Opowie także o stopniach wysmażenia mięsa oraz w ilu stopniach je piec, by go nie wysuszyć i odpowiednio przygotować. Nauczymy się jak najlepiej doprawiać poszczególne gatunki mięs oraz jak przyrządzać niezwykłe dodatki i sosy do mięs, takie jak klasyczny sos bernaise, czy esencje z palonych porów.

zmodyfikowano  5 lat temu
przewiń ekran do początku stronyprzewiń ekran do początku strony

Wybierz kasę biletową:

ZAMKNIJ