koncentrator kultury wyciskamy 100% kultury z kultury - wyciskaj z nami!

Na naszych stronach internetowych stosujemy pliki cookies.

Korzystając z naszych serwisów internetowych bez zmiany ustawień przeglądarki
wyrażasz zgodę na stosowanie plików cookies zgodnie z  Polityką Prywatności.

» ROZUMIEM I AKCEPTUJĘ
KLIMT Wrocław
zmodyfikowano  6 lat temu  »  

W tajemniczej kuchni Szeherezady. Warsztaty kulinarne dla najmłodszych.

CO było GRANE - ARCHIWALNE TERMINY » » 12 586 wyświetleń od 26 lutego 2019
  • 24 marca 2019, niedziela
    » 12:00

Potrawy Bliskiego Wschodu zaczynają być modne i w naszej kuchni. Na warsztatach poznamy rośliny i owoce, z których się je przyrządza. Otuleni aromatem ziół stworzymy własne mieszanki przypraw i doprawimy nimi humus, wymyślony, według legendy w czasach wypraw krzyżowych przez sułtana Saladyna.
Bliskowschodnie narody traktują posiłek jak święto. Stąd w miłej ale uroczystej atmosferze celebrować będziemy własnoręcznie przygotowane przekąski.

Zajęcia odbędą się na ekspozycji Kobierców Wschodnich w pałacu Pod Blachą.

Prowadzenie: Grupa Leonarda.

Bilety w cenie 5 zł już dostępne w Kasie Zamku lub online! Ilość miejsc ograniczona.

autor:
zmodyfikowano  6 lat temu  »  
przewiń ekran do początku stronyprzewiń ekran do początku strony

Wybierz kasę biletową:

ZAMKNIJ