koncentrator kultury wyciskamy 100% kultury z kultury - wyciskaj z nami!

Na naszych stronach internetowych stosujemy pliki cookies.

Korzystając z naszych serwisów internetowych bez zmiany ustawień przeglądarki
wyrażasz zgodę na stosowanie plików cookies zgodnie z  Polityką Prywatności.

» ROZUMIEM I AKCEPTUJĘ
KLIMT Wrocław
zmodyfikowano  6 lat temu  »  

Benihana Polska w wiosennej edycji Restaurant Week

CO było GRANE - ARCHIWALNE TERMINY » » 12 342 wyświetleń od 1 kwietnia 2019
  • 3 kwietnia 2019, środa
    » 12:00

Zapraszamy Was w piękną podróż do Japonii - podróżujemy tam, aby spróbować wyjątkowych smaków i poczuć klimat Azji.

W tej edycji przygotowaliśmy dla Was wyjątkową propozycję

Na start podróży kulinarnej spróbujecie zupę miso lub zupę cebulową, następnie poznacie smak kultowego bentoboxa - do wyboru z dwóch wersji:

Zestaw owoców morza (krewetki, kalmary, ośmiorniczki, mule) podane ze słynną sałatką Benihana z dressigiem imbirowym, pierożkami gyoza i białym ryżem lub połączenie steka z sezonowanego rostbefu wołowego z filetem z kurczaka w teriyaki podane ze słynną sałatką Benihana z dressingiem imbirowym, pierożkami gyoza i białym ryżem.

Dla vegan mamy także wyśmienite azjatyckie danie - zdrowy Budda Bowl skomponowany z soczystymi warzywami, gotowanym na parze ryżem i grillowanym tofu oraz genialnym sosem sezamowym

Na deser spróbujecie naszego wyjątkowego sernika z białą czekoladą polanego musem owocowym!

Pozwól zabrać się na koniec świata.

To dzięki nam możesz natychmiast spełnić marzenie o dalekiej kulinarnej podróży. Wybierzmy się razem do Japonii
Zapraszamy do udziału w największym i najpopularniejszym wydarzeniu kulinarnym! Rezerwacje: http://bit.ly/2uF77nn

Link do wydarzenia na Facebook’u: https://www.facebook.com/events/318575978858208/

zmodyfikowano  6 lat temu  »  
przewiń ekran do początku stronyprzewiń ekran do początku strony

Wybierz kasę biletową:

ZAMKNIJ