koncentrator kultury wyciskamy 100% kultury z kultury - wyciskaj z nami!

Na naszych stronach internetowych stosujemy pliki cookies.

Korzystając z naszych serwisów internetowych bez zmiany ustawień przeglądarki
wyrażasz zgodę na stosowanie plików cookies zgodnie z  Polityką Prywatności.

» ROZUMIEM I AKCEPTUJĘ
CO JEST GRANE - listopad 2024 - nr 365
zmodyfikowano  6 lat temu  »  

Allaputryna, wizina i indyki. Kuchnia polska w epoce Wazów, prof. Jarosław Dumanowski

CO było GRANE - ARCHIWALNE TERMINY » » 12 655 wyświetleń od 16 maja 2019
  • 19 maja 2019, niedziela
    » 12:00

Serdecznie zapraszamy na wykład dotyczący kulinariów w XVII wieku. Spotkanie poprowadzi Profesor Jarosław Dumanowski, specjalizujący się w kulturowej historii kuchni i jedzenia.

Wstęp na podstawie biletu w cenie 5 zł. do nabycia drogą elektroniczną lub w Kasie zamkowej

autor:
zmodyfikowano  6 lat temu  »  
przewiń ekran do początku stronyprzewiń ekran do początku strony

Wybierz kasę biletową:

ZAMKNIJ