koncentrator kultury wyciskamy 100% kultury z kultury - wyciskaj z nami!

Na naszych stronach internetowych stosujemy pliki cookies.

Korzystając z naszych serwisów internetowych bez zmiany ustawień przeglądarki
wyrażasz zgodę na stosowanie plików cookies zgodnie z  Polityką Prywatności.

» ROZUMIEM I AKCEPTUJĘ
CO JEST GRANE - LIPIEC/SIERPIEŃ 2024 - nr 362KOMEDApokSIŁY PRZEPŁYWU BWA SICKRUPANON SOLA SCRIPTA 2024
zmodyfikowano  5 lat temu

Polish Story - Nowoczesna kuchnia polska

CO było GRANE - ARCHIWALNE TERMINY » » 12 945 wyświetleń od 15 grudnia 2019

Warszawa » ul. Klimczaka 1 lok 13 » NA MAPIE

  • 27 stycznia 2020, poniedziałek
    » 18:00

średnio-zaawansowany

Serdecznie zapraszamy na pyszne warsztaty nowoczesnej kuchni polskiej!

Kuchnia polska nie musi być nudna i tłusta... Jeżeli znudziły Wam się tradycyjne kotlety schabowe z ziemniakami, pierogi z mięsem lub zupa pomidorowa na niedzielny obiad musicie poznać tajniki kuchni Szefa Sławka Wojtysiaka!

Pokaże Wam, że kuchnia polska stwarza naprawdę wspaniałe możliwości dla zwolenników "kombinowania" w kuchni! Bazując na smakach tradycyjnych odkryjecie też nowe oblicze kuchni polskiej...

Podczas warsztatów bazować będziemy na najlepszych polskich składnikach takich jak: zboże, kasza, skarbach polskich sadów i lasów: grzybach oraz soczystych owocach, świeżych ziołach oraz warzywach czy wspaniałym mięsie.

Dowiemy się wielu cennych wskazówek i trików, np. jak rozpoznać świeże mięso, w jaki sposób najlepiej posiekać tatar, jak zrobić idealnie elastyczne ciasto pierogowe, czy jak najlepiej wykorzystać rodzime zioła, np. lubczyk.

Będzie bardzo inspirująco i smacznie!

zmodyfikowano  5 lat temu
przewiń ekran do początku stronyprzewiń ekran do początku strony

Wybierz kasę biletową:

ZAMKNIJ