koncentrator kultury wyciskamy 100% kultury z kultury - wyciskaj z nami!

Na naszych stronach internetowych stosujemy pliki cookies.

Korzystając z naszych serwisów internetowych bez zmiany ustawień przeglądarki
wyrażasz zgodę na stosowanie plików cookies zgodnie z  Polityką Prywatności.

» ROZUMIEM I AKCEPTUJĘ
AMKL 75 latTpL repertuar
zmodyfikowano  4 lata temu

My Thai Story - Klasyki kuchni tajskiej

CO było GRANE - ARCHIWALNE TERMINY » » 13 220 wyświetleń od 23 stycznia 2020

Warszawa » ul. Klimczaka 1 lok 13 » NA MAPIE

  • 9 marca 2020, poniedziałek
    » 18:00

średnio-zaawansowany

Zapraszamy na wspaniałą, daleką kulinarną podróż przez Azję! Tym razem na warsztatach ze Sneczem poznacie klasyczne smaki TAJLANDII!

Kuchnia tajska należy do jednych najbardziej wyrazistych i najsmaczniejszych kuchni Azji. Ogromna ilość intensywnych przypraw, smak świeżych ziół, np. kolendry i tajskiej bazylii, oraz mleka kokosowego i trawy cytrynowej sprawiają, że potrawy przenikają niezwykłymi aromatami.

Prawie każdy zna najsłynniejsze danie stir-fry: "Pad Thai", ale czy naprawdę tak trudno go zrobić? Co zrobić, by makaron ryżowy się nie rozgotował, a krewetki były jędrne? Do której tajskiej zupy dodajemy mleko kokosowe a do której absolutnie nie? Czy w domowych warunkach możemy zrobić prawdziwe tajskie dania? Na te wszystkie pytania i jeszcze więcej odpowie Wam podczas warsztatów Snecz!

Zapraszamy!

zmodyfikowano  4 lata temu
przewiń ekran do początku stronyprzewiń ekran do początku strony

Wybierz kasę biletową:

ZAMKNIJ