koncentrator kultury wyciskamy 100% kultury z kultury - wyciskaj z nami!

Na naszych stronach internetowych stosujemy pliki cookies.

Korzystając z naszych serwisów internetowych bez zmiany ustawień przeglądarki
wyrażasz zgodę na stosowanie plików cookies zgodnie z  Polityką Prywatności.

» ROZUMIEM I AKCEPTUJĘ
Wrocławianka roku GalaCO JEST GRANE - listopad 2024 - nr 365
zmodyfikowano  5 lat temu

Eat Meat – Mięso oczami Mateusza Czekierdy

CO było GRANE - ARCHIWALNE TERMINY » » 12 062 wyświetleń od 20 lutego 2020

Warszawa » ul. Klimczaka 1 lok 13 » NA MAPIE

  • 8 marca 2020, niedziela
    » 11:00

średnio-zaawansowany

Wszystkich amatorów MIĘSA zapraszamy tę wyjątkową kulinarną opowieść!
Tym razem w roli głównej będzie pyszne, soczyste mięso... Będziemy pracować ze wspaniałymi kaczkami, kurami, a także przepyszną świeżą jagnięciną!
Mateusz Czekierda podzieli się z Wami swoją wiedzą na temat mięsa.
Dowiemy się jak rozpoznać, czy mięso jest świeże, jak je obrabiać i w jaki
sposób je kroić. Opowie nam także o stopniach wysmażenia mięsa oraz w ilu
stopniach je piec, by go nie wysuszyć i odpowiednio przygotować.

Nauczymy się jak najlepiej doprawiać poszczególne gatunki mięs oraz jak
przyrządzać niezwykłe dodatki i sosy do mięs. Poznamy nietypowe połączenia smakowe, takie jak jagnięcina z wiśniami i czekoladą, czy kaczka z topinamburem i rokitnikiem. Wyśmienitą kolację zakończymy słodkim deserem Szefa Kuchni.

zmodyfikowano  5 lat temu
przewiń ekran do początku stronyprzewiń ekran do początku strony

Wybierz kasę biletową:

ZAMKNIJ