koncentrator kultury wyciskamy 100% kultury z kultury - wyciskaj z nami!

Na naszych stronach internetowych stosujemy pliki cookies.

Korzystając z naszych serwisów internetowych bez zmiany ustawień przeglądarki
wyrażasz zgodę na stosowanie plików cookies zgodnie z  Polityką Prywatności.

» ROZUMIEM I AKCEPTUJĘ
CO JEST GRANE - MAJ 2024 - nr 360AMKL 75 lat
zmodyfikowano  3 lata temu

Thai Story 3 - Kuchnia tajska na wypasie vol. 3

CO było GRANE - ARCHIWALNE TERMINY » » 9 687 wyświetleń od 20 lutego 2021

Warszawa » ul. Klimczaka 1 lok 13 » NA MAPIE

  • 6 marca 2021, sobota
    » 16:00

Podstawowy

Zapraszamy Was na kolejną, wspaniałą, daleką, kulinarną podróż przez Azję!

Tym razem na WARSZTATACH STACJONARNYCH ze Sneczem poznacie kolejne smaki TAJLANDII! <3

Kuchnia tajska należy do jednych najbardziej wyrazistych i najsmaczniejszych kuchni Azji. Ogromna ilość intensywnych przypraw, smak świeżych ziół, np. kolendry i tajskiej bazylii, oraz mleka kokosowego i trawy cytrynowej sprawiają, że potrawy przenikają niezwykłymi aromatami.

Podczas naszych warsztatów dowiecie się jak zrobić pyszną, kwaśną zupę TOM YUM TALAY oraz popularny makaron z kurczakiem i tajską bazylią - DRUNKEN NOODLES. Ukoronowaniem obiadu będzie delikatny deser - KLUAI BUAT CHI, czyli banany gotowane na mleczku kokosowym z liśćmi bananowca.

zmodyfikowano  3 lata temu
przewiń ekran do początku stronyprzewiń ekran do początku strony

Wybierz kasę biletową:

ZAMKNIJ