koncentrator kultury wyciskamy 100% kultury z kultury - wyciskaj z nami!

Na naszych stronach internetowych stosujemy pliki cookies.

Korzystając z naszych serwisów internetowych bez zmiany ustawień przeglądarki
wyrażasz zgodę na stosowanie plików cookies zgodnie z  Polityką Prywatności.

» ROZUMIEM I AKCEPTUJĘ
Wrocławianka roku Gala
zmodyfikowano  3 lata temu

Vegan Ramen Story – Wegański Ramen Snecza

CO było GRANE - ARCHIWALNE TERMINY » » 16 643 wyświetleń od 20 lutego 2021

Warszawa » ul. Klimczaka 1 lok 13 » NA MAPIE

  • 26 października 2021, wtorek
    » 18:30
  • 6 marca 2021, sobota
    » 12:00

Średnio-zaawansowany

Kochani, WRACAMY specjalnie dla Was z WARSZTATAMI STACJONARNYMI! <3

Wraz z Bartoszem Sneczem Dębskim zapraszamy Was na kolejną wspaniałą
przygodę po Azji w naszym studiu!

Tym razem przeniesiemy się do kraju Kwitnącej Wiśni, czyli Japonii...
Poznamy wszystkie tajniki cudownego, japońskiego dania jakim jest
RAMEN... ale nie zwykły, tylko pełen smaku WEGAŃSKI RAMEN!

Podczas części teoretycznej Snecz opowie nam czym charakteryzuje się 
Makaron Ramen. Dowiemy się, na czym polega jego wyjątkowość i czemu
tak świetnie nadaje się do tego japońskiego dania. Poznamy i wspólnie
wykonamy wywar Paitan - jeden bogaty i pełny smaku wegański wywar, który 
będzie bazą do kilku rodzajów ramenu.

Nauczymy się, jaka jest różnica pomiędzy Shio, Shoyu i Tantan Ramen,
oraz które orientalne dodatki się z nimi idealnie komponują.

Na warsztatach będziemy korzystać z alkalicznego makaronu Ramen z restauracji Ato Ramen.

To będzie piękna kulinarna podróż! <3

zmodyfikowano  3 lata temu
przewiń ekran do początku stronyprzewiń ekran do początku strony

Wybierz kasę biletową:

ZAMKNIJ