koncentrator kultury wyciskamy 100% kultury z kultury - wyciskaj z nami!

Na naszych stronach internetowych stosujemy pliki cookies.

Korzystając z naszych serwisów internetowych bez zmiany ustawień przeglądarki
wyrażasz zgodę na stosowanie plików cookies zgodnie z  Polityką Prywatności.

» ROZUMIEM I AKCEPTUJĘ
KLIMT Wrocław
zmodyfikowano  4 lata temu

Best of Ramen Story – Topowe Rameny Snecza

CO było GRANE - ARCHIWALNE TERMINY » » 11 911 wyświetleń od 26 marca 2021

Warszawa » ul. Klimczaka 1 lok 13 » NA MAPIE

  • 10 kwietnia 2021, sobota
    » 18:00

podstawowy

Kochani, WRACAMY PEŁNĄ PARĄ Z WARSZTATAMI STACJONARNYMI w naszym STUDIU na warszawskim Wilanowie!:)

Wraz z Bartoszem Sneczem Dębskim zapraszamy Was na kolejną wspaniałą przygodę po Azji w naszym studiu! Znów wspólnie przeniesiemy się do kraju Kwitnącej Wiśni, czyli Japonii... Poznamy wszystkie tajniki cudownego, japońskiego dania jakim jest RAMEN...

Tym razem skupimy się na NAJLEPSZYCH, NAJSMACZNIEJSZYCH i NIEBANALNYCH ramenach Snecza!

Wspólnie zrobimy RAMENOWE NOWOŚCI: pikantny Tantanmen z tare na bazie sezamu i pieprzu syczuańskiego, podany z pikantną wieprzowiną, kapustą Pak Choi, jajkiem Ajitsuke i olejem chili a także niezwykle aromatyczny Shio Ramen z tare na bazie różnych rodzajów soli, opiekanym tuńczykiem, krewetkami, szczypiorem, Narutomaki, jajkiem Ajitsuke i olejem krewetkowym.

Podczas części teoretycznej Snecz opowie nam czym charakteryzuje się Makaron Ramen. Dowiemy się, na czym polega jego wyjątkowość i czemu tak świetnie nadaje się do tego japońskiego dania. Poznamy i wspólnie wykonamy wywar Chintan - jeden bogaty i pełny smaku wywar, który będzie bazą do kilku rodzajów ramenu.

Nauczymy się, jaka jest różnica pomiędzy Shio, Shoyu i Miso ramen, oraz które orientalne dodatki się z nimi idealnie komponują.

zmodyfikowano  4 lata temu
przewiń ekran do początku stronyprzewiń ekran do początku strony

Wybierz kasę biletową:

ZAMKNIJ