koncentrator kultury wyciskamy 100% kultury z kultury - wyciskaj z nami!

Na naszych stronach internetowych stosujemy pliki cookies.

Korzystając z naszych serwisów internetowych bez zmiany ustawień przeglądarki
wyrażasz zgodę na stosowanie plików cookies zgodnie z  Polityką Prywatności.

» ROZUMIEM I AKCEPTUJĘ
KLIMT Wrocław
zmodyfikowano  4 lata temu

Spring Asian Story - Wiosenna podróż po Azji

CO było GRANE - ARCHIWALNE TERMINY » » 11 712 wyświetleń od 26 marca 2021

Warszawa » ul. Klimczaka 1 lok 13 » NA MAPIE

  • 24 kwietnia 2021, sobota
    » 11:00

podstawowy

Zapraszamy Was na kolejną, wspaniałą, kulinarną podróż przez Azję! Tym razem na WARSZTATACH STACJONARNYCH z Bartoszem Sneczem Dębskim poznacie azjatyckie, wiosenne smaki zupełnie nowych dań! <3

Bazując na oryginalnych azjatyckich produktach, oraz tych sezonowych, łatwo dostępnych w sklepach pokażemy Wam jak przygotować prawdziwą ucztę! Poznamy historię dań, oraz różnice jakie występują w danych kuchniach Azji.

Podczas naszych warsztatów dowiecie się jak zrobić japońską klasykę - czyli MISO SHIRO z łososiem, wakame i tofu. Następnie poznamy wspaniały przepis na pyszne, wietnamskie SAJGONKI z warzywami, makaronem ryżowym i mielonym mięsem. Na obiad czeka nas prawdziwa uczta - koreański BIBIMBAP, czyli koreański bowl z kimchi, wołowiną bulgogi, z jajkiem smażonym na głębokim tłuszczu z ryżem. Deser to tajski klasyk - BANANY GOTOWANE w mleczku kokosowym.

Będzie pysznie! Zabierzcie ze sobą przyjaciół i wpadajcie!:)

zmodyfikowano  4 lata temu
przewiń ekran do początku stronyprzewiń ekran do początku strony

Wybierz kasę biletową:

ZAMKNIJ