koncentrator kultury wyciskamy 100% kultury z kultury - wyciskaj z nami!

Na naszych stronach internetowych stosujemy pliki cookies.

Korzystając z naszych serwisów internetowych bez zmiany ustawień przeglądarki
wyrażasz zgodę na stosowanie plików cookies zgodnie z  Polityką Prywatności.

» ROZUMIEM I AKCEPTUJĘ
CO JEST GRANE - LISTOPAD 2024 - nr 365TP Repertuar 11.2024SPOTKANIA Z GWIAZDAMI: MAGDALENA KORDELSPOTKANIA Z GWIAZDAMI: FILIP ŁOBODZIŃSKIAVATAR Nowe szaty króla
zmodyfikowano  4 lata temu

Szparagowe Love - Lekkie gotowanie ze smakiem ONLINE z dostawą produktów

CO było GRANE - ARCHIWALNE TERMINY » » 11 820 wyświetleń od 24 kwietnia 2021

Warszawa » ul. Klimczaka 1 lok 13 » NA MAPIE

  • 26 maja 2021, środa
    » 18:30

#

Serdecznie zapraszamy na pyszną, wiosenną, lekką kuchnię Anny Marciniak! Już w Dzień Mamy zrób jej wspaniały prezent - warsztaty z pyszną kolacją <3

W roli głównej znajdą się SZPARAGI... Niskokaloryczne i lekkostrawne, posiadają także wiele składników odżywczych a przede wszystkim są nieziemsko smaczne!

Podczas warsztatów dowiemy się, jak poprawnie przygotować szparagi i ile czasu je gotować, by były pyszne i jędrne. Ania opowie nam także, czym są nowalijki i nauczy nas jak je dobierać do dań. Przy każdym daniu Szefowa Kuchni pokaże nam różne techniki i triki kulinarne - m.in. obieranie szparagów i ich poprawne przechowywanie, własnoręczne robienie i gotowanie makaronu al dente, a także opowie czym różnią się od siebie różne rodzaje szparagów...

Razem z Prowadzącą stworzymy także oryginalne dodatki do naszych dań, takie jak chrupiąca panierka, domowy majonez, jajka "idealne". Wykorzystamy wiosenne produkty najwyższej jakości, z których powstaną pyszne dania! Będzie PYSZNIE! <3

Na zakończenie warsztatów ONLINE będziecie mieli okazję zadać pytania Szefowej Kuchni, która rozwieje Wasze wszelkie wątpliwości. Będzie inspirująco i niezwykle smacznie! Do zobaczenia!

Kilka słów o Szefowej Kuchni:

Anna Marciniak - Młoda i zdolna absolwentka londyńskiej szkoły kulinarnej - Tante Marie Culinary Academy z międzynarodowym dyplomem Cordon Bleu. Odbyła staże w restauracjach nagrodzonych gwiazdkami Michelin - Geranium, Kopenhaga (*_), Kadeau, Kopenhaga (_) oraz Atelier Amaro, Warszawa (). Organizuje wydarzenia kulinarne, tworzy sezonowe menu dla restauracji, pracuje przy kulinarnych sesjach zdjęciowych i filmowych, wymyślając przepisy i stylizując jedzenie. Gotowanie uważa za sztukę, łącząca w sobie wszystkie zmysły, a nieograniczone możliwości kreowania dań i łączenia składników, nieustannie ją zachwycają. W kuchni ceni prostotę i wydobywanie z najprostszych składników tego, co najlepsze.

zmodyfikowano  4 lata temu
przewiń ekran do początku stronyprzewiń ekran do początku strony

Wybierz kasę biletową:

ZAMKNIJ