koncentrator kultury wyciskamy 100% kultury z kultury - wyciskaj z nami!

INFORMACJA:

dla zakresu jest nie ma danych
dlatego przekierowano do zakresu BYŁO
dla zakresu jest nie ma danych
dlatego przekierowano do zakresu BYŁO
OK

Na naszych stronach internetowych stosujemy pliki cookies.

Korzystając z naszych serwisów internetowych bez zmiany ustawień przeglądarki
wyrażasz zgodę na stosowanie plików cookies zgodnie z  Polityką Prywatności.

» ROZUMIEM I AKCEPTUJĘ
GASTRO Miasto 4CO JEST GRANE - lipiec/sierpień 2024 - nr 362KRUPAWystawa ClimaxLATO w bibliotece
zmodyfikowano  9 lat temu  »  

Festiwal letnich smaków

CO było GRANE - ARCHIWALNE TERMINY » » 3 692 wyświetleń od 18 czerwca 2015
  • 8 lipca 2015, środa
    » 18:00

Tego lata jest jeden dzień, w którym Paweł Grabowski i Piotr Ślusarz – dwóch szefów kuchni o artystycznych duszach, razem przygotują prawdziwą letnią ucztę. Powiew morskiej bryzy, zapach leśnego poszycia i delikatne muśnięcie orientu za sprawą ich talentów 8 lipca spotkają się w restauracji Appassionata. W menu przygotowanym specjalnie na tę okazję intrygują: sezonowe grzyby, rokitnik i halibut z miso. Wyrafinowana kuchnia przygotowana przez uznane talenty kulinarne. Przyjdź i wypróbuj kompozycję ze smaków lata.

Piotr Ślusarz

Młody kucharz, który zdążył już przejść przez niemal wszystkie stopnie kulinarnej kariery; od pracownika sieciowego fast fooda po pracę m.in. w gdańskim Sheratonie, londyńskim Hibiscus, Pollen Street Social, czy staż w Atelier Amaro. Sławę zdobył dzięki udziałowi w programach Top Chef i Hell’s Kitchen. Obecnie jest szefem kuchni w warszawskim Rozbrat 20 Bistro & Restaurant. W swojej kuchni stara się łączyć produkty z całego świata zachowując umiar, prostotę i elegancję.

Paweł Grabowski

Pasjonat kuchni, który zdobywał doświadczenie za granicą oraz u najlepszych szefów kuchni w Polsce. Odbył staże zawodowe u Dariusza Barańskiego i Wojciecha Modesta Amaro, których kuchnię niezmiennie podziwia. Potwierdzeniem kulinarnego kunsztu Pawła Grabowskiego są znaczące osiągnięcia w Kulinarnym Pucharze Polski. Obecnie jest szefem kuchni w Restauracji Appassionata w Radzionkowie, swoje potrawy komponuje w oparciu o zawsze świeże i najlepszej jakości produkty. Podąża za ideą gotujemy „ad gustum”, czyli dla smaku.

Bilety w cenie 250 zł i rezerwacja pod numerem tel. 519837657 lub restauracja@appassionata.com.pl

autor:
zmodyfikowano  9 lat temu  »  
przewiń ekran do początku stronyprzewiń ekran do początku strony

Wybierz kasę biletową:

ZAMKNIJ