koncentrator kultury wyciskamy 100% kultury z kultury - wyciskaj z nami!

INFORMACJA:

dla zakresu jest nie ma danych
dlatego przekierowano do zakresu BYŁO
OK

Na naszych stronach internetowych stosujemy pliki cookies.

Korzystając z naszych serwisów internetowych bez zmiany ustawień przeglądarki
wyrażasz zgodę na stosowanie plików cookies zgodnie z  Polityką Prywatności.

» ROZUMIEM I AKCEPTUJĘ
KLIMT Wrocław
zmodyfikowano  6 lat temu

Koło Gospodyń Miejskich vol 3 - warsztaty WEGE - z czym to się je?

Rybnik »
CO było GRANE - ARCHIWALNE TERMINY » » 9 095 wyświetleń od 14 lutego 2019
  • 21 marca 2019, czwartek
    » 17:00

#

Koło Gospodyń Miejskich vol III

Warsztaty: kuchnia WEGE – z czym to się je?

Drogie Panie, serdecznie zapraszamy na warsztaty, które odsłonią bogactwo oraz kreatywność kuchni wegańskiej, a także obalą mity związane z kuchnią roślinną. W czasie dwugodzinnego spotkania, pod okiem Pani Lesławy Grabowskiej z WEGE Baobabu każda z uczestniczek samodzielnie przygotuje wegański smalec ze skwarkami z kaszy gryczanej, pastę rybną bez ryby oraz hummus z suszonymi pomidorami. Po warsztacie każda z uczestniczek zabierze po jednym z w/w smarowideł do degustacji w domu.

Liczba miejsc ograniczona!

Serdecznie zapraszamy!

zmodyfikowano  6 lat temu
przewiń ekran do początku stronyprzewiń ekran do początku strony

Wybierz kasę biletową:

ZAMKNIJ