koncentrator kultury wyciskamy 100% kultury z kultury - wyciskaj z nami!

Na naszych stronach internetowych stosujemy pliki cookies.

Korzystając z naszych serwisów internetowych bez zmiany ustawień przeglądarki
wyrażasz zgodę na stosowanie plików cookies zgodnie z  Polityką Prywatności.

» ROZUMIEM I AKCEPTUJĘ
AMKL 75 latCO JEST GRANE - MAJ 2024 - nr 360
zmodyfikowano  8 lat temu  »  

Oryginalna karta dań jest oparta w 90% na produktach z eko-upraw. Wojciech Kilian poszukuje własnych, niebanalnych połączeń smakowych opartych na autorskich kompozycjach, inspirowanych sztuką kulinarną takich mistrzów jak Thomas Keller czy bracia Roca.

Jakość i oryginalne kompozycje kuchni Signature potwierdzają prestiżowe nagrody i wyróżnienia, z których najważniejsze to 2 symbole sztućców przewodnika Michelin 2016 po najlepszych restauracjach w Europie czy zaszczytna pierwsza (desery) i trzecia nagroda (przystawka) w cenionym konkursie Food & Wine Noble Night 2014.

„Kuchnia Signature to świadome gotowanie, bez chemii, bez oleju palmowego. Chcemy podawać po prostu dobre jedzenie. Ma być sezonowe i najzdrowsze jakie można podać” zachęca Wojciech Kilian ( Szef Kuchni)

zmodyfikowano  8 lat temu  »  
przewiń ekran do początku stronyprzewiń ekran do początku strony

Wybierz kasę biletową:

ZAMKNIJ