koncentrator kultury wyciskamy 100% kultury z kultury - wyciskaj z nami!

Na naszych stronach internetowych stosujemy pliki cookies.

Korzystając z naszych serwisów internetowych bez zmiany ustawień przeglądarki
wyrażasz zgodę na stosowanie plików cookies zgodnie z  Polityką Prywatności.

» ROZUMIEM I AKCEPTUJĘ
Perform[ing] POLAND - Przegląd sztuki performansuWrocławianka roku Gala
zmodyfikowano  12 lat temu  »  

Wielkanoc od kuchni

CO było GRANE - ARCHIWALNE TERMINY » » 19 680 wyświetleń od 28 lutego 2013

Wrocław » Różana 4/6 » NA MAPIE

  • 14 marca 2013, czwartek
    » 18-20:30

Będziemy próbować dodawać do pasztetu różne nietypowe składniki, dzięki którym ich smak przestanie być taki sam jak dotychczas. Pobawimy się w farbowanie jajek, ale od środka. odkryjemy wspólnie, jakie możliwości smakowe daje marynata do wielkanocnej szynki. Dla każdego uczestnika słodki wielkanocny upominek!!!

autor:
zmodyfikowano  12 lat temu  »  
przewiń ekran do początku stronyprzewiń ekran do początku strony

Wybierz kasę biletową:

ZAMKNIJ