koncentrator kultury wyciskamy 100% kultury z kultury - wyciskaj z nami!

Na naszych stronach internetowych stosujemy pliki cookies.

Korzystając z naszych serwisów internetowych bez zmiany ustawień przeglądarki
wyrażasz zgodę na stosowanie plików cookies zgodnie z  Polityką Prywatności.

» ROZUMIEM I AKCEPTUJĘ
TpL repertuarAMKL 75 latCO JEST GRANE - kwiecień 2024 -nr 359
zmodyfikowano  5 lat temu  »  

KUCHNIA GRUZIŃSKA - WARSZTATY KULINARNE

CO było GRANE - ARCHIWALNE TERMINY » » 10 805 wyświetleń od 14 lutego 2019

Zapraszamy do gruzińskiego stołu!

Gruzja jest jednym z tych miejsc, które z powodzeniem można nazwać rajem dla smakoszy. Pyszna, sycącą, aromatyczna okraszona gruzińską gościnnością i lampką temperamentnego wina. Podczas warsztatów nauczysz się przyrządzać cztery tradycyjne, gruzińskie przysmaki.

MENU

STARTER

Czerwona papryka nadziewana sosem orzechowym.

Por w sosie orzechowym.

DANIE GŁÓWNE

Chaczapuri adżarskie (z dodatkiem masła/jajka.

DESER

Pelamuszi (gruziński kisiel) z rozbitymi orzechami).

Więcej informacji i zapisy: http://www.krzywykomin.pl/wydarzenia/meksyk-kuchni-warsztaty-kulinarne-joanna-aniszczyk-2/?fbclid=IwAR3oINiY0BahBbTpTIaAnLRl3mX2pVWoNwnpny3jT2VogEAzsRwy8ZWAU

Wydarzenie na facebooku: https://www.facebook.com/events/2302800393378323/

zmodyfikowano  5 lat temu  »  
przewiń ekran do początku stronyprzewiń ekran do początku strony

Wybierz kasę biletową:

ZAMKNIJ